20 / 04 / 2024

Ersin Aydeniz: KDV indirimleriyle inşaat canlanıyor!

Ersin Aydeniz: KDV indirimleriyle inşaat canlanıyor!

E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, Mütekabiliyet Yasası'nın da yürürlüğe girmesiyle yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çevirmiştir. Tüm bu gelişmeler inşaat sektörünün döviz girdisi anlamında önemli bir noktada olduğunu göstermektedir" dedi...



E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, kentsel dönüşüm, KDV indirimleri ve Mütekabiliyet Yasası gibi gelişmelerin sektörün hareketlenmesinde büyük rol oynadığını belirtti. Aydeniz, "Özellikle kentsel dönüşüm inşaat sektörünün tüm alt sektörlerine canlılık getirmiş ve sektörün geneline ivme katmıştır. 


Mütekabiliyet Yasası'nın da yürürlüğe girmesiyle yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çevirmiştir. Tüm bu gelişmeler inşaat sektörünün döviz girdisi anlamında önemli bir noktada olduğunu göstermektedir" dedi. 


Türkiye'nin genç bir nüfusla sürekli gelişim içinde olduğuna dikkat çeken Aydeniz, gelişimin yeni yapılar, konutlar ve hizmet binalarının inşaatı, yeni çevre düzenlemeleri ve altyapı konularında ciddi çalışmalar gerektirdiğini, bu nedenle sektöre ihtiyacın arttığını söyledi. 


Milliyet İnşaat 


Geri Dön