20 / 04 / 2024

Ertan Aşrak: Adana'yı kentsel dönüşümle yenileyeceğiz!

Ertan Aşrak: Adana'yı kentsel dönüşümle yenileyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Bülent Yardımcı ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Aşrak Adana'yı kentsel dönüşümle yenileyeceğiz dedi...



Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni  Adana  İmar A.Ş Genel Müdürü Ertan Aşrak, Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Bülent Yardımcı ile öğle yemeğinde bir araya geldi. 


Gazetemizi ziyaret eden Aşrak, Büyükşehir belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün projeleri hakkında bilgiler verdi. Adana Büyükşehir Belediyesinin kentsel dönüşüm alanında iddialı projeleri olduğunu ve Başkan Sözlü'nün onayıyla bu projelerin çok yakında hayata geçirileceğini aktaran Ertan Aşrak, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'nün talimatıyla, kent merkezinde kentsel dönüşüm alanları belirledik. Bu dönüşümlerle birlikte, terk edilmiş kent görünümündeki alanları, modern bir kent haline getireceğiz" dedi. Ekspres Gazetesi'ni ilgiyle takip ettiğini belirten Aşrak, Hakan Bülent Yardımcı'ya başarı dileğinde bulundu. Yardımcı da, Aşrak'ın yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 


Adana Ekspes 


Geri Dön