19 / 04 / 2024

Ertan Şahin: Modern Kozlu'yu birlikte inşa edeceğiz!

Ertan Şahin: Modern Kozlu'yu birlikte inşa edeceğiz!

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.



Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yol, kaldırım, asfalt, altyapı, üst yapı, park, dinlenme alanları, doğalgaz, kanalizasyon, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aralıksız olarak tüm mahallelerde devam ederken, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

Fatih Sitesi Yılmaz Evler Mevkii’nde yapımı devam eden yol genişletme, duvar yapımı ve tribün yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Şahin, çalışmaların en kısa sürede bitirilmesini istedi. Kozlu’yu modern bir kent haline getireceklerinin altını çizen Şahin, “Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Halkımızın bize olan güvenine layık bir belediyecilik anlayışı içerisinde Kozlu halkının huzuru ve refahı için tüm mahallelerde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Mahallelerde zaman zaman halkımızla buluşuyor, sıkıntılarını dinliyor, taleplerini alıyoruz. Halkımızdan kopmadan, onların öngörüsüne güvenerek modern Kozlu’yu hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.



Hürriyet 


Geri Dön