19 / 04 / 2024

Ertem Ertunga kimdir?

Ertem Ertunga kimdir?

Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga kimdir? Ertem Ertunga, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertem Ertunga, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Yüksek Mühendis Mimar Ertem Ertunga..



Ertem Ertunga kimdir?

Ertem Ertunga, 1966 yılında Düsseldorf’ta kurulan “Lambart & Partners”ın devamı niteliğindeki “Ertem Ertunga Mimarlık ve Şehir Planlamacılığı Grubu”nu 1979 senesinde kurdu. 


İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu olan Ertem Ertunga, birçok uluslararası ödül, yayın ve profesyonel başarısından aldığı destekle, müşterilerine yenilikçi, işlevsel, çevreye saygılı ve ekonomik tasarım çözümleri sunmayı amaç edinmiştir.


Ertem Ertunga tasarımındaki mükemmeliyet ve kişiselleştirilmiş müşteri ilişkileri ile tanınmaktadır. Ana amacı sürekli kaliteli servis, yaratıcı tasarımlar ve fonksiyonel çözümler ile müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak tatmini sağlamak ve beklentilerin ötesine geçmektir.


40 yılı aşkın tecrübesi kendisine profesyonellik ve tasarım kalitesi açısından olağanüstü bir bilinirlik kazandırmıştır.


Ertem Ertunga’nın renkli kişiliği, sanata olan yakınlığı, ve mükemmeliyeti hedefleyen sürekli arayışı mimari projelerine güçlü bir şekilde yansımaktadır.


İletişim bilgileri:

Ertem Ertunga Mimarlık 


Kaya Aldoğan Sok. No:15 Kat:2

34394 Zincirlikuyu İstanbul - Türkiye


Tel : +90 212 284 9000 (pbx)

Fax: +90 212 284 9001

e-mail: [email protected]






Geri Dön