18 / 04 / 2024

Ertuğrul Kurdoğlu, Bedela İnşaat ve Ticaret Aşž 'yi kurdu!

Ertuğrul Kurdoğlu, Bedela İnşaat ve Ticaret Aşž 'yi kurdu!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu, Bedela İnşaat ve Ticaret Aşž ismiyle yeni bir inşaat şirketi kurdu



Bir çok alanda faaliyet gösteren Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu, Bedela İnşaat ve Ticaret Aşž ismiyle yeni bir inşaat şirketi kurdu.
Ata Holding"in faaliyet gösterdiği Emirhan Caddesi No 109 Kat 19 Dikilitaş adresi yeni şirket içinde adres olarak gösterilirken şirketin sermayesi 37 milyon 536 bin 521 TL olara kayıtlara geçti.
Ana sözleşmesi ve ticaret odasına kaydı 4 Kasım 2010 tarihinde gerçekleşen şirket, inşaat taahhüt işleri yapacak. Diğer ikamet veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı, yurt içi ve yurt dışında inşaat, taahhüt ve dekorasyon işleri ile bu işlere ait araştırma, etüd ve planlama da yapacak olan şirket, ana sözleşmesinde yer alan diğer işleri de yerine getirecek.
Bedela İnşaat"ın yönetim kurulu başkanlığını Ertuğrul Kurdoğlu üstlenirken, Korhan Kurdoğlu başkan yardımcısı ve Erhan Kurdoğlu"da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön