16 / 04 / 2024

Eryaman Gölde Luxe Konutları'nın ikinci etabı başlıyor!

Eryaman Gölde Luxe Konutları'nın ikinci etabı başlıyor!

Yıldız Grup, Eryaman'daki Gölde Luxe Konutları 'nın ardından ikinci etap için kolları sıvadı. 14 dönüm yeşil alana sahip projenin ilk etabında 600 konut inşa edilecek.



Yıldız Grup, Eryaman'daki Gölde Luxe Konutları'nın ardından ikinci etap için kolları sıvadı. Ata Yıldız Grup Proje Müdürü Nalan Başarı, inşaat sektöründe güvenilir ve kaliteli yaşam anlayışı ile yeni nesillere sağlam bir gelecek bırakmak için çalıştıklarını belirterek, "Bizi tercih eden alıcıya hem para kazandırıyor hem de yaşayacağı konutta huzurlu, mutlu ve en önemlisi sorunsuz hayat sürmesini sağlıyoruz. Yüksek getirişi olan projeler üretiyoruz. Gerek malzeme ve hassasiyetle işçilik konusunda gerek mesleki tecrübelerimizden aldığımız heyecan ve mühendisliğimizin bizlere yüklediği sorumlulukla kaliteli ve kalıcı imalatlar yapıyoruz. Kullanıcılara uzun yıllar sorun çıkartamayacak kaliteli detay çözümlerine odaklanıyoruz" dedi. 


20 dönüme kuruldu


Gölde Luxe Konutları'nın 20 dönüm üzerine kurulu olduğunu hatırlatan Başarı, projeyle ilgili şunları kaydetti: "14 dönümü yeşil alana sahip. İlk etapta 600 konutu inşa edeceğimiz bu projede, ikinci etapta 400 konutun inşasını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 1 + 1, 2 + 1,3 + 1,4 + 1 dubleks ve 2 + 1 dubleks daire çeşitlerimiz ile alıcılarımıza çok seçenekli bir proje sunuyoruz. Farklı ihtiyaçlara ve isteklere göre tasarladığımız Gölde Luxe Konutları alıcılarına dairelerde davlumbaz, ocak ve fırın gibi çeşitli sürprizler de sunuyor. Yüksek tavan, kullanışlı alanlar tasarladığımız projemizin kapılarında ahşap, evin tamamında duvar kağıdı uygulaması ile birlikte insanların vestiyer ve çamaşır makinesini koyabilecekleri dolaplar da bulanacak. 


Her şeyin, hanımların istediği gibi en ince detayına kadar düşünüldüğü bu çalışmada malzemelerimiz ve işçiliğimiz son derece kaliteli bir şekilde yapılıyor." 


LOKASYON AVANTAJ


Projenin tamamen konutlardan oluştuğunu belirten Başarı, metro istasyonuna yakın olmalarının da lokasyon olarak birçok avantajı beraberinde getirdiğini söyledi. Başarı, "Bir taralı Göksu Parkı'na, bir tarafı Atatürk Orman Çiftliği'ne bakan Gölde Luxe Konutları, Fatih giriş kapısından ulaşım sağlanması ve Çakırlar Mevkii'nin bağlanması da önemli bir avantaj sağlıyor. Sonuç olarak projemiz ulaşım açısında çok rahat bir bölge olacak ve müşterilerimiz zamandan tasarruf etme imkanına da sahip olacak" dedi. 


İkinci etapta havuz da var


Projenin ikinci etabında havuz bulunduğunu da vurgulayan Başarı, Ankara'daki inşaat sektörünün durumunu ise şöyle değerlendirdi: "Her yerde olduğu gibi Ankara'da da konut sektörü hızla büyüyor. Oldukça şık, tarzı farklı projeler Ankara'ya değer katıyor. Bununla birlikte modern ve güvenli yerleşim alanları oluştururken, bir parça daha oturma alanı yaratabilmek adına betonlaşmanın esiri haline gelen şehirler gözlemliyoruz. Çok büyük metrekareler yerine, insanların ihtiyaçlarını karşılayabilecek, sosyal donatıları yüksek, yeşil alanları fazla olan projelerin hızla çoğalması gerektiğini düşünüyoruz. Çocukların güvenle oynayacağı, eskiden olduğu gibi sokağa çıkabileceği, doğayla iç içe zaman geçirecekleri alanları Ankara'da görmek istiyoruz. Bu açıdan bizler de Gölde Luxe Konutları'nı tamamen konut projesi olarak tasarlıyoruz." 


Milliyet Ankara




Geri Dön