19 / 04 / 2024

Erzincan Belediyesi şehirlerarası terminal yaptıracak!

Erzincan Belediyesi şehirlerarası terminal yaptıracak!

Erzincan yeni şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminali inşaatını yaptırmak ve 15 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı



Erzincan Belediye Başkanlığı, Yoğurtlu Köyü Orta Mahalle mevkiinde bulunan 20 bin 850 metrekarelik terminal alanı niteliğindeki taşınmazın üzerine Erzincan yeni şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminali inşaatını yaptırmak ve 15 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihale açtı.
        
Erzincan yeni şehirlerarası ve ilçeler otobüs terminali inşaatı için gerekli tüm uygulama projeleri hazırlatılarak belediye ile diğer kurumların tasdikinden sonra inşaat ruhsatı alınacak, inşaat proje ve şartnamelere uygun olarak bitirilecek, işletmeye açılacak ve tüm masrafları yüklenici firma tarafından karşılanmak kaydıyla yaptırılarak 15 yıl müddetle işletilecek/kiraya (intifa hakkı) verilecek ve işletme süresi sonunda tesisler idareye şartsız, borçsuz ve bedelsiz olarak devir edilecek.
        
İhale, 17 Ağustos 2010 tarihinde saat 10.30´da Erzincan Belediye Başkanlığında kapalı teklif artırma usulü ile gerçekleştirilecek.
        
İşin tahmini bedeli 15 yıllık kira toplamı olan 5 milyon 760 bin lira olarak belirlendi.
        
İhalede katılımcılardan tahmini bedelin yüzde 3´ü olan 172 bin 800 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.
        
İstekliler ihaleye ait şartname ve eklerini bedel ödeyerek Erzincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden temin edebilecekler.
        
KÜTAHYA´DAKİ YONCALI KAPLICALARI KİRAYA VERİLECEK
        
Bu arada, Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Merkez Yoncalı Kaplıcalarında 16 bin 711 metrekare yüzölçümlü arsa ve üzerindeki termal oteli tesisleri ile 20 adet motel ve 10 adet aparttan oluşan taşınmaz içerisindeki tefriş malzemeleri ile birlikte 10 yıl süreyle kiraya vermek üzere ihaleye çıktı.
        
Mülkiyeti İl Özel İdaresine kayıtlı taşınmazın ihalesi, Kütahya İl Özel İdaresinde 12 Ağustos 2010 tarihinde saat 14.00´te kapalı teklif usulü ile yapılacak.
        
Termal otel ve tesisleri ile 20 motel ve 10 adet aparttan oluşan taşınmazın ve içerisindeki tefriş malzemelerinin yıllık muhammen kira bedeli 270 bin lira, katılımcılardan alınacak olan geçici teminat tutarı ise 8 bin 100 lira olarak belirlendi.
        
Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi, Kütahya İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürlüğü'nden satın alabilecekler.
        
Kütahya İli Merkez Yoncalı Kaplıcaları'nda mülkiyeti İl Özel İdaresi adına kayıtlı, 308 ada, 1 parselde kayıtlı 16 bin 711 metrekare yüz ölçümlü arsa ve üzerindeki termal otel 2 adet kral dairesi, 6 adet süit ve 65 adet standart oda olmak üzere toplam 150 yatak kapasiteli.
AA

Geri Dön