18 / 04 / 2024

Erzincan Otlukbeli'ne yeni polis lojmanı inşa edildi!

Erzincan Otlukbeli'ne yeni polis lojmanı inşa edildi!

ERZİNCAN’ın Otlukbeli ilçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen 16 daireli polis lojmanları yakında hizmete girecek. Otlukbeli ilçesinde 2 Milyon TL’ye mal olacak polis lojmanlarının önümüzdeki aylar içinde tamamlanacağı bildirildi.



ERZİNCAN’ın Otlukbeli ilçesinde uzun yıllardır eksikliği hissedilen 16 daireli polis lojmanları yakında hizmete girecek. 


Kente 142 kilometre uzaklıkta bulunan Otlukbeli ilçesinde 2 Milyon TL’ye mal olacak polis lojmanlarının önümüzdeki aylar içinde tamamlanacağı bildirildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Fatih Kara ile lojman inşaatında incelemelerde bulunan Otlukbeli İl Genel Meclisi Üyesi Recep Gündüz bir açıklama yaptı. Türk Polis Teşkilatının kahraman neferlerinin aileleri ile daha huzurlu bir şekilde yaşamaları için polis lojmanlarının inşaatını gerçekleştirdiklerini anlatan Gündüz "İlçemiz girişinde modern görünümü ile 16 daireli polis lojmanları yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak. Önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanan polis lojmanlarının yapımında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön