18 / 04 / 2024

Erzincan Üzümlü'de yol çalışmaları başladı!

Erzincan Üzümlü'de yol çalışmaları başladı!

Erzincan Üzümlü Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları kapsamında Üziimlü-Bayırbağ Köy yolunda genişletme çalışmaları yapıldı.



Erzincan Üzümlü ilçesi yukarı durak mevkisinden Bayırbağ Köyüne giden köy yolunda, belediye ekipleri tarafından yol genişletme çalışmaları yapıldı. Yolun dar olması ve yerleşim yerlerinin artması ile daha fazla kişi tarafından kullanılan yolun ihtiyaçlara cevap vermemesinin ardından genişletme çalışmaları başlatıldı. Arazi sahipleri ile belediye arasında yapılan anlaşma doğrultusunda yolun çift şeritli hale getirilmesi planlanırken, belediye ekipleri tarafından arazi kenarlarında yola yakın görüş açısı genişletildi. 

Yol genişletme çalışmalarının birinci aşaması olan ağaç kesimleri son bulmuş ardından yolda düzenleme çalışması yapılıp son olarak ise sıcak asfalt ile çalışmalar son bulacak. 


Çalışmalar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Bayırbağ'daEkşisıı'ya kadar ilçe içinden geçen yolun tamamen genişletilip sıcak asfaltla kaplanacağını belirterek, "Bu yollarda geçmiş zamanlarda çalışmalar yapılmış fakat özellikle Üzümlü duble villa konutları ve Bayırbağ  TOKİ  konutlarının yapılması insanların bu evlere yerleşmesi ile bu yolların kullanımı oldukça artmıştır. Bu yollarda geçtiğimiz günlerde doğalgaz kazı çalışmaları yapılmış bizde bu çalışmaların ardından yol genişletme ve asfalt çalışmaları başlattık. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı bitirip bu yolları daha geniş ve sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunacağız." dedi. 




Haber Can Gazetesi


Geri Dön