29 / 03 / 2024

Erzincan'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Erzincan'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşümle ilgili Erzincan Belediyesi' nde yapılan toplantıya mahalle sakinleri katıldı.Projeyi hazırlayan ekip tarafından dönüşümün dört etap halinde gerçekleştirileceği bildirildi...




Kızılay ve Hocabey mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Erzincan Belediyesinde yapılan toplantıya mahalle sakinleri katıldı.Projeyi hazırlayan ekip tarafından dönüşümün dört etap halinde gerçekleştirileceği bildirildi. Prestijli yaşam alanlarının kurulacağı bölgelerde ticari alanlar, konut alanları, modern mimari anlayışı ile tasarlanmış havuzlar, yeşil alanlar, sosyal mekanlar, hastaneler, okullar, oteller, öğrenci yurtları, rezidans, anfi tiyatro, yapay göl, iş merkezleri ve büyük parklar planlanıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan projeyle bölge, Erzincan’ın en prestijli mekânlarından biri olacak.Yaklaşık 1,5 saat süren toplantıya katılan mahalle sakinlerinin sordukları soruları cevaplayan teknik ekip, bunun bir ön çalışma olduğunu vurgulayarak, mahalle sakinlerine bu ön çalışma hakkında bilgi aktarmak istediklerini belirttiler.


Erzincan Belediyesi


Geri Dön