24 / 04 / 2024

Erzurum Alışveriş Merkezi Kurban Bayramını kutluyor!

Erzurum Alışveriş Merkezi Kurban Bayramını kutluyor!

Kapılarını ilk kez açtığı günden bu yana Erzurumlulara birbirinden farklı etkinlikler sunarak ziyaretçilerinin yoğun ilgisini toplayan Erzurum Alışveriş Merkezi, Kurban Bayramı’nda da bu etkinliklerine devam ediyor



17 – 18 – 19 Kasım tarihlerinde Erzurum Alışveriş Merkezi’ne gelecek olan çocuklar, aktivite alanlarında kurulacak olan parkta, animatörler eşliğinde el becerilerini geliştirebilecekleri aktivitelere katılacaklar.

Hem eski bayram günlerindeki gibi insanların kaynaşmasını sağlayacak hem de Erzurumlulara unutulmaz bir bayram yaşatacak olan Erzurum Alışveriş Merkezi bayram süresince ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Erzurum AVM
21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını ilk kez ziyaretçilerine açan Erzurum’un ilk ve tek alışveriş merkezi Erzurum Alışveriş Merkezi, bir yıldan kısa bir süre içerisinde 5 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts tarafından şehrin yerel mimarisi göz önünde tutularak tasarlanan Erzurum Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM Sertifikası’na sahip ilk binası ve sertifikalı ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliklerini taşıyor. Erzurum AVM, açıldığı ilk günden bu yana her geçen gün gerek Erzurum halkı gerekse de çevre iller için alışveriş deneyimini keyfe dönüştürmeye devam ediyor.


Geri Dön