19 / 04 / 2024

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.



Açılışta bir konuşma yapan Esas 17 Burda Avm'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, 'Toplam 34 bin metrekare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarının yüz de 80'ini tek bir çatı altında buluşturduk. 

Esas 17 Burda, bin araç kapasiteli otoparkı, 2 bin 400 metrekarelik hıpermarketi, bin 500 metrekarelik elektronik marketi, 6.500 metrekarelik anchor moda mağazaları ile, düzenlenen açılışı töreninin ardından hizmete girdi. Bir kültür kenti ve üniversite kenti olarak da öne çıkan Çanakkale Esas 17 Burda projesi ile sosyal yanı da çok güçlü bir yatırıma ev sahipliği yapıyor. 

34 bin metrekare kiralanabilir alan ve 130 mağazası ile ulusal ve dünya markalarının yüz de 80'i tek bir çatı altında buluşturan Esas 17 Burda'nın açılış törenine, Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Çanakkale'nin en büyük alışveriş ve yaşam merkez i olma özel ligine sahip olan Esas 17 Burda, dünya standartlarındaki özellikleri ile Çanakkale'yi beklediği markalar ile tanıştırmaya, alışveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz' dedi. 

Açılış, Mustafa Erdoğan yönetiminde ki Anadolu Ateşi dans gösterisi ile sona erdi. 



Zafer



Geri Dön