29 / 03 / 2024

Esbahçe Konakları'nda bayram kampanyası! 250 bin liraya!

Esbahçe Konakları'nda bayram kampanyası! 250 bin liraya!

Firma: Ata Grup

Proje: Es Bahçe

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Esenyurt’ta Ata Grup tarafından hayata geçirilen Es Bahçe Konakları, bayramda süpriz bir kampanya yapıyor. Es Bahçe Konakları’nda belirli daireler yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor...



Bayram boyunca devam edecek olan kampanyada, cazip bir fiyatla  Es Bahçe  Konakları’ndan ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı!


Ata Grup’un Esenyurt’ta 11.500 metrekare alan üzerinde inşaatına başladığı Es Bahçe- Espark Konakları,184 özel konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı proje Esenyurt’ta aile yaşamını özleyenler için nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunuyor.


Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan projenin yüzde 50‘si lansman döneminde satıldı. Şimdi ise Ata Grup, ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat daha sunuyor. Bayram boyunca Es Bahçe Konakları’ndan ev alanlar belirli dairelerde yüzde 5 indirime sahip oluyor. 


Aile yaşamına uygun yerleşim...


Esenyurt’da yapımına başlanan Esbahçe Konakları, 11 ve 12 katlı 4 ayrı bloktan oluşuyor. Es Bahçe’de yer alan 2 blokta toplam 88 daire, Projenin diğer etabı olan Es Park Konakları’nda ise 96 daire bulunuyor. Es Bahçe - Es Park Konakları’nda 184 konutun yanı sıra Bloklar arasında geniş mesafenin bulunduğu alan site sakinleri için huzurlu ve güvenli bir yaşam alanı olarak tasarlanmış. Sitenin sosyal alanında; çocuk oyun alanları, botanik havuzu, yürüyüş parkurları,kamelya, kapalı otapark, kameralı sistem 24 saat kameralı sistem güvenlik ve spor salonun yer aldığı etapta daireler 125m2. Dairelerin fiyatları kat ve cephelerine göre 250  - 280 bin TL arasında satışa sunuluyor.


Esenyurt’un sürekli gelişen ve modernleşen hayatı içerisinde Ata Grup’un hayata geçirdiği Es Bahçe Konakları, yeni bir yaşam sözü verirken aynı zamanda karlı ve kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.




projeye sor



Geri Dön