28 / 03 / 2024

Esen 11 Torbalı projesi satışa çıktı!

Esen 11 Torbalı projesi satışa çıktı!

Firma: Esen Proje

Proje: Esen 11

İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 424 konut 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.



İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 424 konut 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.


Sürmeli GMG AŞ ve Nurem İnşaat AŞ'nin ortak kuruluşu olan, bugüne kadar özellikle Aliağa'da beğenilen projelere imza atan,  İzmir  ve çevresinde binden fazla konut inşa eden Esen Proje, şimdi de Torbalı'da bir ilke imza atıyor. Torbalı'da 35 bin metrekare kapalı alana sahip  Esen 11  Torbalı konutları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin böylesine kapsamlı ilk projesi. Mimarı tasarımı, yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu, sosyal tesisleri, 7/24 güvenliği ve diğer donanımları ile gerçek bir site hayatını, ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. 


HER DETAY VAR 


Esen 11 Torbalı'da 7'den 70'e herkesin yaşamdan daha çok keyif alması için açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından spor ve fitness salonuna, misafirhanelerden cep sinemasına, saunadan kafeye kadar her detay düşünüldü. Konumuyla da çok özel olan Esen 11 Torbalı, İZBAN ve Yeni Devlet Hastanesi'ne yürüyüş mesafesinde olması, İzmir çevre yolları, Adnan Menderes Havalimanı ve Torbalı'nın yapılacak olan en büyük alışveriş merkezine olan yakınlığıyla daha da değerleniyor. 


Esen Proje'yi hayata geçiren sektörün deneyimli isimleri Özcan Sürmeli ve Nurettin Uzun, Esen 11'in, Torbalı'yı Ege Bölgesi'nin en yeni cazibe ve yatırım merkezi haline getireceğini kaydetti. Sürmeli ve Uzun, şirket olarak makul fiyatlarla satışı benimsediklerini, "köpük fiyat" oluşturmadıklarını dile getirerek, bu nedenle müşterilerin ilk yıldan itibaren kara geçtiklerini ifade etti. 


18 AYDA BİTECEK


Projeyi sadece 18 ay gibi kısa bir sürede bitireceklerini söyleyen Sürmeli ve Uzun, hayatına fark katmak ya da yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, "Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla Torbalı'da zaten bir ilki gerçekleştirdik. Bu proje, özellikle yatırım yapmak isteyenler için kârlı ve büyük bir fırsat. 24 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği veriyoruz. 424 konutta 1 + 1, 2 + 1,3 + 1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. Yani bu yenilikçi ve konforlu dünyada herkese göre bir ayrıcalık sunuyoruz. Biz projelerimizde özellikle üç şey üzerinde önemle duruyoruz. Birincisi, yarattığımız dünyanın modern ve konforlu olması, ikincisi keyifli bir yaşam alanının oluşturulması ve son olarak en önemlisi, herkesin kolayca ev sahibi olması" dedi. 


99 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla Esen 11 Torbalı, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor. 424 konutta 1+1, 2+1,3+1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. 


Habertürk Egeli


http://www.esen11izmir.com/




Haber Büyük Torbalı Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


99.000 TL’den başlayan fiyatlarıyla Esen 11 Torbalı, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor.21 tipte 424 dairenin inşa edildiği projenin teslim süresi ise 18 ay.


Bugüne kadar 1000’den fazla konutun inşasını gerçekleştiren Esen Proje, İzmir’in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen ilçesi olan Torbalı’ya devasa bir yatırımla giriş yaptı. 424 dairenin yükseleceği Esen 11, aynı zamanda ilçedeki inşat sektörüne de kalite getirecek ve çıtayı yükseltecek.  Esen Proje  ortaklarından olan Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, “Torbalı’da insanların insan gibi yaşayacağı sosyal donatılarla dolu bir mega proje inşa ediyoruz. Esen 11 yaşayan bir proje olma özelliğiyle benzerleri arasında rakipsiz” dedi.


YENİ BİR YAŞAM ALANI


Sürmeli GMG Gayrimenkul Geliştirme ve Nurem İnşaat ortaklığı ile kurulan Esen Proje firması, 1992 yılından bu yana başta Ege Bölgesi olmak üzere yurt içi ve yurt dışında pek çok önemli projeye imza attı. Kazandığı deneyimler ve birikimlerle Esen 11 Torbalı’ya start veren firma, muhteşem peyzaj mimarisiyle oluşturulan site içi yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu ve sosyal tesisleriyle hayallerin ötesinde bir konut projesine imza atıyor. Mimari dizaynı, efektif ve optimum kullanım alanları, sosyal donatıları, çevre düzeni ve diğer imkanları ile site hayatını Torbalı’ya taşıyan Esen 11 Torbalı, Torbalıyı İzmir’in yatırım bölgesi olarak bir cazibe merkezi haline getiriyor. Sakinlerine yaşattığı ayrıcılıklarla kârlı bir proje olarak öne çıkan Esen 11 Torbalı, depreme dayanıklı yapısıyla güven, doğalgazlı merkezi ısıtma sistemiyle konfor ve ısı yalıtımıyla yazın serin, kısın sıcak mekanlar sağıyor.


21 TİPTE 424 DAİRE


35 bin metrekarelik kapalı alana sahip Esen 11 Torbalı konutları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte bölgenin böylesine kapsamlı ilk projesi. Mimari tasarımı, yeşil alanları, yürüyüş parkurları, havuzu, sosyal tesisleri, 7/24 güvenliği ve diğer donanımları ile gerçek bir site hayatını, ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Esen 11 Torbalı’da 7’den 70’e herkesin yaşamdan daha çok keyif alması için açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından spor ve fitness salonuna, misafirhanelerden cep sinemasına, saunadan kafeye kadar her detay düşünülmüş. Nurettin Uzun Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla Torbalı’da zaten bir ilki gerçekleştirdik. Bu proje, özellikle yatırım yapmak isteyenler için kârlı ve büyük bir fırsat. 24 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği veriyoruz. 424 konutta 1+1, 2+1, 3+1, dubleks, bahçe katı ve loft daireler olmak üzere toplamda 21 ayrı tipte daire seçeneği bulunuyor. Herkese göre bir ayrıcalık sunuyoruz” dedi.


ÖRNEK PROJE


Torbalı’ya yatırım yapmadan önce İstanbullu bir firmaya, İzmir’de 4 bin 200, Torbalı’da da 1200 denekle anket yaptırdıklarını ifade eden Nurettin Uzun: “Bu çalışma sonrasında 60 sayfalık bir rapor hazırlandı. Saha araştırmamız sonrasında yatırım yapmaya karar verdik. Esen 11 ilk ama son projemiz olmayacak. Torbalı’nın değerini arttıracak bir proje Esen 11. Yaşayan bir yaşam alanı ve farklı bir anlayış ile Torbalı’dayız. Yapacağımız yatırımla Torbalı’da örnek olmak istiyoruz. Daha büyük bir proje içinde hazırlıklarımız devam ediyor” dedi.


ÇOK KÂRLI BİR YATIRIM


Konumuyla da çok özel olan Esen 11 Torbalı, İZBAN ve Yeni Devlet Hastanesi’ne yürüyüş mesafesinde olması, İzmir çevre yolları, Adnan Menderes Havalimanı ve Torbalı’nın yapılacak olan en büyük alışveriş merkezine olan yakınlığıyla daha da değerleniyor. Esen Proje’yi hayata geçiren sektörün deneyimli isimleri Özcan Sürmeli ve Nurettin Uzun, Esen 11’in Torbalı’yı Ege’nin en yeni cazibe ve yatırım merkezi haline getireceğini bu nedenle müşterilerin ilk yıldan itibaren kara geçtiklerini dile getirdi.


Büyük Torbalı Gazetesi



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Esen Proje’nin 18 ayda tamamlayacağı ‘Esen 11 Torbalı’ konutları, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor

İzmir'in en çok yatırım yapılan ve en hızlı gelişen sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı'da inşa edilecek olan Esen 11, modern ve konforlu dünyasıyla keyifli bir hayatın ayrıcalıklarını sunuyor. 99 bin TL'den başlayan fiyatlarıyla Esen 11 Torbalı, yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi oluyor. Sürmeli GMG AŞ ve Nurem İnşaat AŞ'nin ortak kuruluşu olan, bugüne kadar özellikle Aliağa'da muhteşem projelere imza atan, İzmir ve çevresinde insanların konfor ve keyifle yaşadığı binden fazla konut inşa eden Esen Proje, hayallerin ötesinde bu projeyle şimdi de Torbalı'da bir ilke imza atıyor. Esen 11 Torbalı'da 7'den 70'e herkesin yaşamdan daha çok keyif alması için açık ve kapalı çocuk oyun alanlarından spor ve fitness salonuna, misafirhanelerden cep sinemasına, saunadan kafeye kadar her detayın düşünülmüş. Konumuyla da çok özel olan Esen 11 Torbalı, İZBAN ve Yeni Devlet Hastanesi'ne yürüyüş mesafesinde olması, İzmir çevre yolları, Adnan Menderes Havalimanı ve Torbalı'nın yapılacak olan en büyük alışveriş merkezine olan yakınlığıyla daha da değerleniyor. Esen Proje'yi hayata geçiren sektörün deneyimli isimleri Özcan Sürmeli ve Nurettin Uzun, ESEN 11'in Torbalı'yı Ege Bölgesi'nin en yeni cazibe ve yatırım merkezi haline getireceğini ve şirket olarak makul fiyatlarla satışı benimsediklerini köpük fiyat oluşturmadıklarını ve bu nedenle müşterilerin ilk yıldan itibaren kara geçtiklerini dile getirdiler. Projeyi sadece 18 ay gibi kısa bir sürede bitireceklerini söyleyen Sürmeli ve Uzun, hayatına fark katmak ya da yatırım yapmak isteyenlere seslendi, "Çevre düzenlemeleri ve sosyal donatılarıyla bir ilki gerçekleştirdik. Bu proje, özellikle yatırım yapmak isteyenler için karlı ve büyük bir fırsat" dedi.


GÖKTEN KAR YAĞDI

Esen Proje firmasının İzmir Torbalı'da başlayan Esen 11 Torbalı Konutları, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da mini paraşütlerle tanıtılmıştı. Tanıtım broşürünün olduğu bin adet pro-paraşüt, izleyenlere "Gökten kar yağıyor" dedirtmişti. 5 farklı noktada 2 ayrı drone ile her noktada 200 adet olmak üzere 1 günde bin adet proparaşüt, günün değişik saatlerinde havadan atıldı. Sabah 11.00 gibi başlayan atışlar, belli aralıklarla saat 16.00'ya kadar sürdü. İçinde sürpriz hediye ve Esen 11 Torbalı'nın tanıtım broşürünün olduğu pro-paraşüt gösterisi, Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa'dan da izlendi.


Sabah




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sürmeli GMG A.Ş ve Nurem İnşaat A.Ş'nin ortak kuruluşu olarak pek çok konut inşa eden Esen Projenin Torbalı'da hayata geçireceği Esen 11'in tanıtını lansmanı ve temel atma töreni yoğun ilgi gördü. Davetliler, sosyal donatıları ve çevre düzenlemesiyle bölgenin en kapsamlı projelerinden olan Esen 11'in tanıtım ofisinde şıklıklarıyla göz kamaştırdı.




Posta Ege 


projeye sor



Geri Dön