23 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Esenler Belediyesi, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Türkiye’de kentsel dönüşümün öncüsü olarak Esenler’in kentsel dönüşümüne imza atan Esenler Belediyesi, iletişim danışmanlığında yeni iş ortağı olarak Havva Kızılırmak PR’ı seçti.




Türkiye’de kentsel dönüşümün öncüsü olarak Esenler’in kentsel dönüşümüne imza atan Esenler Belediyesi, iletişim danışmanlığında yeni iş ortağı olarak Havva Kızılırmak PR’ı seçti. Başta inşaat sektörü olmak üzere turizm, insan kaynakları, bilişim, teknoloji ve yapımcılık sektöründe uzmanlaşarak müşteri portföyünü genişletmeyi sürdüren Havva Kızılırmak PR, Esenler Belediyesi’ne medya ve proje yönetimi konularında danışmanlık yapacak.

Başta inşaat sektörü olmak üzere turizm, insan kaynakları, bilişim, teknoloji ve yapımcılık sektöründe uzmanlaşarak müşteri portföyünü genişletmeyi sürdüren Havva Kızılırmak PR, İnşaat sektöründe edindiği deneyimi Demir İnşaat, Bak Yapı, Selimoğlu Group, Başarır İnşaat, Babacan Yapı, Keleş İnşaat, Kılıçoğlu İnşaat, Peker Grup, Yüksel Seramik gibi şirketler ile paylaşan, Türkiye’nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net’i içine alan GD Holding ile teknoloji, bilişim ve insan kaynakları sektörlerini de uzmanlık alanına ekleyen Havva Kızılırmak PR’ın portföyünde, Osmanlı’dan günümüze miras kalan Park Bosphorus Hotel ile Mint Yapım da yer alıyor.

Türkiye’de kentsel dönüşümün öncüsü olarak Esenler’in kentsel dönüşümüne imza atan Esenler Belediyesi ile anlaşma sağladı.

İnşaat sektöründe edindiği deneyimi Demir İnşaat, Bak Yapı, Selimoğlu Group, Başarır İnşaat, Babacan Yapı, Keleş İnşaat, Kılıçoğlu İnşaat, Peker Grup, Yüksel Seramik gibi şirketler ile paylaşan, Türkiye’nin mavi yaka ve ara kademede lider insan kaynakları sitesi Eleman.net’i içine alan GD Holding ile teknoloji, bilişim ve insan kaynakları sektörlerini de uzmanlık alanına ekleyen Havva Kızılırmak PR’ın portföyünde, Osmanlı’dan günümüze miras kalan Park Bosphorus Hotel ile Mint Yapım da yer alıyor.


Geri Dön