25 / 04 / 2024

Esenler Emlak Konutları ödeme bilgileri!

Esenler Emlak Konutları ödeme bilgileri!

Emlak Konut GYO - ESKON A.Ş. - Esenler Belediyesi işbirliği ile inşa edilen Esenler Emlak Konutları'nda satışlar uygun ödeme koşulları ile devam ediyor.



Esenler Emlak Konut projesi Esenlerde büyük dönüşümü başlatan Emlak Konut G.Y.O'nun Esenler'de hayata geçirdiği 970 konut ve 23 ticari ünite projede peşin satışlarda yüzde 5 indirim yapılıyor.


Şehrin ortasında, metroya, toplu ulaşıma, yeşil alanlara yürüme mesafesindeki Esenler Emlak Konutları projesi 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri ile çeşitli gelir sahiplerine alternatifler sunuyor. Toplam 57 bin metrekare alan üzerine planlanmış olan proje 970 adet konut 23 ticari üniteden oluşuyor.


1+1 dairelerin tükendiği projede en düşük konut fiyatı 474 bin liradan başlangıç gösteriyor. Farklı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunulan projede teslimlerin Mayıs 2017'de başlaması hedefleniyor.


Esenler Emlak Konutları ödeme bilgileri:


1) Peşin satışlarda satış bedeli üzerinden %5 indirim yapılıyor.


2) Tüfeli satışlarda %10 peşin, %10 12. ayda, %15 konut tesliminde ara ödeme, taksit tutarınin konut tesliminde başlaması ve kalan tutar satış tarihinden başlamak kaydıyla her altı ayda bir TÜFE endeksi oranı üzerinden 120 aya kadar taksitle daire sahibi olunabiliyor.


3) Sabit vadeli satışlarda ise %10 peşin,%10 12.ayda,%15 konut tesliminde ara ödeme, taksit tutarınin konut tesliminde başlaması ve kalan tutar 120 aya kadar taksit


http://www.emlakkonut.com.tr/Page/69/satistaki_projeler.html


Yeni Akit


Geri Dön