28 / 03 / 2024

Esenler Emlak Konutları'nda fiyatlar 281 bin liradan başlıyor!

Esenler Emlak Konutları'nda fiyatlar 281 bin liradan başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012 tarihinde başlatılan Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerinin daireleri dışında, projenin finansmanında kullanılacak 970 konutun satışı tüm hızıyla devam ediyor...




Esenler Emlak Konutları projesinin finansmanında kullanılacak 970 konutun satışı, tüm hızıyla devam ediyor. Projenin değiştirilen ödeme koşulları, alıcısına daha da kolaylık sağlıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 5 Ekim 2012 tarihinde başlatılan Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerinin daireleri dışında, projenin finansmanında kullanılacak 970 konutun satışı tüm hızıyla devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlar, Havaalanı Mahallesi'ndeki Satış Ofisi'ne yoğun ilgi gösteriyor. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ!


Vatandaşların ilgisine Emlak Konut ve Esenler Belediyesinden satış şartları ile ilgili bir jest geldi.

Yenilenen ödeme şartları, alıcısına daha da kolaylık sağlıyor. Buna göre Esenler Emlak Konutlarımdan ev almak isteyen vatandaşlar, 3 fırsattan faydalanabilecek. Birincisi satış bedelinin tamamını, banka kredisi veya peşin ödemesi halinde yüzde 5 indirimden yararlanabilecek, ikincisi, satış bedelinin yüzde 10'u peşin, yüzde 10'unu konut tesliminde, yüzde 10'nunu da konut tesliminden 1 yıl sonra ara ödeme yapılabiliyor. Kalan borç ise, taksitlerin satış tarihinden başlaması kaydıyla 120 ay vade ile ödenebilecek. Bu uygulamada taksit ödemelerine her 6 ayda bir TÜFE'ye endeksli olarak güncelleme yapılacak. Son olarak ise satış bedelinin yüzde 30'unu peşin ödeyerek, 120 ay vadeden faydalanabilecek. 

Taksit ödemeleri ise, konut tesliminden itibaren başlayacak. Bu uygulamada da taksitler, her 6 ayda bir TÜFE'ye bağlı olarak fiyatlar güncellenecek. 

1+1.2+1,3+1 ve 4+1 tiplerinde inşa edilecek konutların satış fiyatları 281 bin liradan başlıyor. Günde ortalama 15-20 konut satıldığı projenin, 18 ayda bitirilmesi hedefleniyor. Konutların satış şartları ile ilgili olarak proje alanında bulunan Emlak Konut Satış Ofisi'ne bizzat giderek veya 0 212 430 15 02 -03 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir. Proje alanındaki hak sahibi vatandaşlar ise kendi konutları ile ilgili bilgileri, Esenler Belediyesi içinde bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi'nden elde edebilirler. 



Hürses


Geri Dön