25 / 04 / 2024

Esenler Oruçreis'te kazma vuruldu!

Esenler Oruçreis'te kazma vuruldu!

Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başladı. Esenler Oruçreis'te 6 günde 8 bina yıkıldı...



Esenler'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  ve Esenler Belediyesi işbirliğinde inşa edilen Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının ilk etabının anahtar teslimlerinin ardından ikinci etap için yıkım çalışmalarına başlandı.


262 konutun inşa edildiği projenin ilk etabında 182 bağımsız birim, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katıldığı bir törenle 2014 yılının Ekim ayında noter huzurunda hak sahiplerine teslim edilmişti.


Esenler Oruçreis te kazma vuruldu!



Sıra ikinci etapta!


Şimdi sıra geldi ikinci etaba... Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Oruçreis Mahallesi'nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında boşaltılan 182 konutun yıkımına başladı. 6 günde 8 binanın yıkımının gerçekleştirildiği Oruçreis Mahallesi'nde çalışmalar ivedilikle devam ediyor.


Yeni anahtarlar için adım atıldı!


Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları projesi, 5 bin 387 metrekare arsa alanında 43 bina ve 262 konutu kapsıyor. 1+1 (57 m2) ve 2+1 (92 m2) daire tiplerinin yer aldığı proje ile eski anahtarını getiren vatandaşlar yenisine kavuşacak.


Esenler Oruçreis te kazma vuruldu!


Esenler Belediyesi


Geri Dön