24 / 04 / 2024

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı, şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.



Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı,  şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.


Esenler Belediyesi, "Eğitime destek, geleceğe hizmet" prensibinden hareketle eğitim alanındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Esenler Trabzonlular Derneği ile birlikte Fatih İmam Hatip Ortaokulu'nda oluşturulan kütüphaneye, İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın ismi verildi. 

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi'nin açılışı töreni, şehit savcının babası Hakkı Kiraz, Devlet Eski Bakanı Hayati Yazıcı, Eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve Esenler Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.


Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi'nin açılış töreni 6 Ekim 2015 Salı günü gerçekleşecek.



Geri Dön