25 / 04 / 2024

Esenler'in yeni Belediye Binası'nda sona gelindi!

Esenler'in yeni Belediye Binası'nda sona gelindi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Birlik Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen yen Belediye Binası'nda incelemelerde bulundu. Değişen ve gelişen Esenler'in yeni Belediye Binası'nda sona gelindi...



Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Birlik Mahallesi'nde yapımı son aşamaya gelen yen Belediye Binası'nda incelemelerde bulundu. Değişen ve gelişen Esenler'in yeni Belediye Binası'nda sona gelindi. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yapımı son aşamaya gelen yeni Belediye Binası'nda incelemelerde bulundu. Başkan Göksu'ya; Başkan Danışmanı Abdullah Aksu, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kürşat Gülrenk, Emlak ve İstimlak Müdürü Adnan Menderes Şereflioğulları, Fen İşleri Müdürü Nihat Karataş ile Park ve Bahçeler Müdürü Kazım Saç eşlik etti. 


KAMU BİNASI SORUNU ÇÖZÜLDÜ 


Birlik Mahallesi'nde yer alan yeni belediye binasındaki son çalışmaları yerinde inceleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, göreve geldiğinde Esenler'de okulların dışında hiçbir kamu binasının olmadığını belirterek, "Artık Esenler'in tüm kamu binaları var. Yeni Belediye Binamızın yanı sıra, Hükümet Konağı, Devlet Hastanesi, Askerlik Şubesi ve İtfaiye hizmete aldığımız ve çok yakında hizmete girecek kamu binalarımız. Esenler'in kamu binası sorunu çözüldü. Esenler'in bundan sonra 3 tane temel planı var. Birincisi kentsel dönüşüm, ikincisi spor alt yapısının güçlendirilmesi, üçüncüsü ise; otopark sorununu çözmek" dedi. Başkan Göksu, yeni Belediye Binası'ndaki incelemelerinin ardından Havaalanı ve Birlik Mahallesi'ndeki bazı esnafı da ziyaret ederek belediye ilgili bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. 



Önce Vatan 


Geri Dön