18 / 04 / 2024

Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 140 bin TL'den başlıyor!

Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 140 bin TL'den başlıyor!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

Esenpark Plaza BTC İnşaat ve MG Proje ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Esenpark Plaza'da ofis fiyatları 140 bin TL'den başlıyor...




Esenpark Plaza projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  girişimi ile İstanbul-Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Arsa alanı 2 bin 770 metrekareyi kapsayan Esenyurt  Esenpark Plaza  konum olarak Bahçeşehir’in batısında, Avcılar’ın güneyinde yer alıyor. 6 kattan meydana gelen 2 blok olarak tasarlanan Esen Park Plaza 'da ticati konsepte sahip. 


Esenpar Plaza projesinde  20 mağaza ve 48 ofisin bulunuyor. Esenpark Plaza'da bulunan mağazaların alanları 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişirken, projedeki ofisler ise 72 metrekare ile 87 metrekare aralığında alan büyüklüğüne sahip. 


Esenpark Plaza da ofis fiyatları 140 bin TL den başlıyor!


Esenpark Plaza 'da yer alan ofisler minimum 140  bin liradan satışa sunuluyor. BTC İnşaat Esenpark Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL. Projede yer alan ofisler minimum 140 bin TL'den satışa sunuluyor.  


Esenpark Plaza ödeme planı kapsamında yüzde 15'i peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutar için firma bünyesinde faizsiz bir şekilde 40 ay boyunca vadelendirme yapılıyor. Esenpark Plaza Esenyurt'ta teslimlerin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 


Esenpark Plaza konum olarak hastanelere ve okullara sadece 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta yer alıyor. BTC İnşaat Esen Park Plaza’da çift asansör, 2 bin 500 metrekarelik kapalı otopark, yangın söndürme sistemi, güvenlik sistemi gibi olanakları mevcut. 


Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: http://www.esenparkplaza.com/

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön