26 / 04 / 2024

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Esenyurt Ardahan Kültür Evi için gün sayıyor!

Yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hizmete açacaklarını söyledi.



Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yüklenici firma yöneticilerinin aralarında bulunduğu ziyarette Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, eksiklerin tamamlanması için gerekli talimatları verdi.


Kadıoğlu: "En kısa sürede hep birlikte hizmete açacağız"


Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Ardahan Kültür Evi hizmet binasında incelemelerde bulundu. Kadıoğlu’nun ziyareti sırasında Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, Yönetim Kurulu Üyeleri ve yüklenici firmanın sahibi de hazır bulundu. 


Ardahan Kültür Evi hizmet binasında bir süre incelemede bulunan Kadıoğlu, yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. Gördüğü eksiklikleri firma sahibi ve belediye görevlilerine ileten Kadıoğlu, hizmet binasının biran önce bitirilip teslim edilmesi talimatını verdi. Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu inceleme sırasında yaptığı açıklamada; “Ardahan Kültür Evi hizmet binasını en kısa sürede tamamlayıp, hep birlikte hizmete açacağız” dedi.


Geri Dön