19 / 03 / 2024

Esenyurt Aris Grand Tower’da ön talep toplanıyor! 229 bin TL'ye!

Esenyurt Aris Grand Tower’da ön talep toplanıyor! 229 bin TL'ye!

Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’da ön talep toplama dönemi başladı. Mart ayının ikinci yarısında satışa sunulacak projede ön talep dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlayan seviyelerde tutuluyor.



Yatırımcısına yüzde 100’ün üzerinde kazandıran Aris Park projesinin ardından, Esenyurt’taki ikinci projesini hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye nitelikli bir proje daha kazandırıyor.


310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower’ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık’ın imzası bulunuyor.

110  MİLYON TL’LİK YATIRIM

44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon TL’lik yatırımla hayata geçiriliyor. Esenyurt’un en değerli noktasında yükselen proje E5 Otoyolu’na bağlanan yol üzerinde, tüm donatılarıyla birlikte yeni bir merkez haline gelecek.

Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E5 Otoyoluna ve Metrobüs’e 2 dk’da, TEM Otoyolu’na ise 5 dk mesafede yer alıyor.

4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak ferah bir yaşam alanı oluşturulan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları yer alıyor.


Esenyurt Aris Grand Tower’da ön talep toplanıyor! 229 bin TL ye!


HER ZEVKE HİTAP EDEN DAİRELER

Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1+1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip.


ÖN TALEP AVANTAJINA EK 0 FAİZLİ 36 AY VADE FIRSATI

Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla, ön talep dönemine özel olarak ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Aris Grand Tower’da 229.000 TL’den başlayan cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede ayrıca; yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor.

İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2018 yılının Mayıs ayında yapılacak.


Web: http://arisgrandtower.com/



Haber Star'da şöyle yer aldı;

İstanbul’un en çok prim getiri en yüksek bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirlmekte olan Aris Grand Tower projesinde ön talep süreci başladı. Mart ayının ikinci yarısında lanse edilerek satışa aılacak olan Aris Grand Tower projesinde fiyatlar ön talep sürecine özel olarak 229 bin lira seviyesinden başlangıç gösteriyor. 


Toplamda 310 konut ve 18 ticari üniteden meydana gelen Aris Grand Tower projesinin mimari tasarımı Çamoğlu Mimarlık imzası taşıyor. 110 milyon liralık yatırımla yükselen Aris Grand Tower projesinde yer alan cadde üzeri ticari ünitelerden oluşan açık hava çarşısı dikkat çekiyor.


E5 Otoyoluna ve Metrobüs’e 2 dakika, TEM Otoyolu’na ise 5 dakika mesafede konumlandırılan Aris Grand Tower projesinde 4 bin metrekare sosyal donatı ve peyzaj alanı ile kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları bulunuyor.


Star


Haber Milli Gazete'de şöyle yer aldı;


Aris Grand Tower'da ön talep dönemi başladı


İstanbul'un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü - Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower'da ön talep toplama dönemi başladı. Mart ayının ikinci yarısında satışa sunulacak projede ön talep dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin liradan başlıyor. 

Esenyurt'taki ikinci projesini hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tower ile bölgeye nitelikli bir proje daha kazandırıyor. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower'ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 

110 MİLYON TL'LİK YATIRIM

44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. 

Esenyurt'un en değerli noktasında yükselen proje E-5 Otoyolu'na bağlanan yol üzerinde, tüm donatılarıyla birlikte yeni bir merkez haline gelecek. Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E-5 Otoyoluna ve Metrobüs'e 2 dakika, TEM Otoyolu'na ise 5 dakika mesafede yer alıyor. 4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak ferah bir yaşam alanı oluşturulan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Projede 1 + 1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip. 


Milli Gazete


Haber Vatan gazetesinde şöyle yer aldı;

Aris Grand Tower 229 bin liradan satışa başlıyor

BEYLİKDÜZÜ Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower'da ön talep toplama dönemi başladı. Mart ayında satışa sunulacak projede ön talep dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. Zerka, Kaymakçı, Nihal ve Gürboğan Ortak Girişimi, 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan projeyi hayata geçirecek. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla uygun oranlarla kredi kullanılabilen projede yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde de sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Vatan




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beylikdüzü-Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower'da ön talep toplanmaya başlandı. Projedeki konutların Mayıs 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.


Mart ayının ikinci yarısında satışa sunulacak projede ön talep dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. Aris Park projesinin ardından, Esenyurt'taki ikinci projesini hayata geçiren Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat Ortak Girişimi, Aris Grand Tovver ile bölgeye bir proje daha kazandırıyor. 310 konut ve 18 ticari üniteden oluşan Aris Grand Tower'ın mimarisinde Çamoğlu Mimarlık'ın imzası bulunuyor. 


Yatırım bedeli 110 milyon lira 


Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1'den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1 + 1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2 + 1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3 + 1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Aris Grand Tower, E-5 Otoyolu'na bağlanan yol üzerinde yeni bir merkez haline gelmeyi hedefliyor. Aris Grand Tovver, E-5'e ve metrobüse 2 dk, TEM Otoyolu'na 5 dk mesafede. Projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Sıfır faiz, 36 ay vade Aris Grand Tower'da 229 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunurken, alternatif ödeme planlarıyla da ödeme kolaylığı sağlanıyor. 

Anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi kullanılabilen projede ayrıca; yüzde 25 peşinat ile proje bünyesinde sıfır faizle 36 aya kadar vadelendirme fırsatı sunuluyor. İnşaatına başlanan proje Mayıs 2018'de teslim edilecek. 



Yeni Yüzyıl



Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Esenyurt aksında hayata geçirilen 310 konutluk Aris Grand Tower'da ön talep dönemi başladı. Mart ayında sunulacak Mayıs 2018'de teslim edilecek projede fiyatlar 229 bin liradan başlıyor ve 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. 


Sözcü


Haber Diriliş Postası'nda şöyle yer aldı;


44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje 110 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Esenyurt'un en değerli noktasında yükselen proje E5 Otoyolıf na bağlanan yol üzerinde, tüm donatılarıyla birlikte yeni bir merkez haline gelecek. 

Cadde üzeri ticari üniteleriyle de bölgenin ihtiyaçlarına yanıt veren bir çarşı oluşturacak Aris Grand Tower, E5 Otoyoluna ve Metrobüs'e 2 dakika, TEM Otoyoluma ise 5 dakika mesafede yer alıyor. 4 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak ferah bir yaşam alanı oluşturulan projede, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ve sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Farklı büyüklüklerde, alternatif daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1 + 1,2+1 ve 3+Tden oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Projede 1 + 1 daireler 70 metrekareden 84 metrekareye, 2+1 daireler 106 metrekareden 125 metrekareye kadar değişiklik gösterirken, 3+1 daireler 170 metrekare genişliğe sahip.  Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla, ön talep dönemine özel olarak ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. 


Diriliş Postası



Geri Dön