25 / 04 / 2024

Esenyurt Ati Dil ve Eğitim Enstitüsü açıldı!

Esenyurt Ati Dil ve Eğitim Enstitüsü açıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ati Dil ve Eğitim Enstitüsü açılış programına katılarak kurdeleyi mülteci öğrenciler ile birlikte kesti.



Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ati Dil ve Eğitim Enstitüsü açılış programına katılarak kurdeleyi mülteci öğrenciler ile birlikte kesti. Suriyeli mülteci ve diğer mülteciler ile Türk vatandaşların eğitim alabilecekleri enstitü birinci döneminde toplam 50 öğrenciyi barındırıyor.


Esenyurt Mevlana Mahallesinde Uluslararası Dil ve Bilimler Enstitüsü olarak eğitime başlayan Ati Dil ve Eğitim Enstitüsü açılış töreninde öğretmenler tarafından verilen eğitimler ile çalışmalar hakkında Başkan Kadıoğlu’na görsel sunum yapıldı. AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’inde katıldığı programda Türkçe dersi alan Suriyeli öğrenciler Türkçe şiir ve ilahi okudular.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hayırlı olsun dileklerini ileterek, öğrencilerin bu merkezden çok faydalı eğitimler alacağını belirterek öğretmenleri tebrik etti.


Ati Uluslararası Dil ve Bilimler Enstitüsü’nde tüm düzeylerde Türkçe Kursu, İngilizce Kursu, Japonca Kursu, Arapça Kursu, Almanca Kursu, Photoshop, Tasarım, Okul derslerine yardımcı kurslar ile Uluslararası Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası verilmektedir. 


Kursların ayrıca avantajları; kültürel etkinlikler, başarıyla bitiren öğrencilere sertifika, seviye belirleme sınavı, çocuklar için Tecvidi Kur’an-ı Kerim dersleri ve enstitü programında eğitici ve öğretici turistik gezilerde yer almaktadır.    


 




Geri Dön