19 / 04 / 2024

Esenyurt Babacan Premium Evleri fiyat!

Esenyurt Babacan Premium Evleri fiyat!

Firma: Babacan Yapı

Proje: Babacan Premium

Esenyurt Babacan Premium Evleri fiyat listesi 285 bin liradan başlıyor. Esenyurt Babacan Premium Evleri projesinde ilk etap Haziran 2018, ikinci etap Eylül 2018'de tamamlanıyor...




Babacan Premium Evleri projesi İstanbul Esenyurt bölgesinde  Babacan Yapı  tarafından inşa ediliyor. Esenyurt Babacan Premium Evleri projesinde 1.400 konut, otel ve AVM yer alıyor.


Esenyurt Babacan Premium Evleri projesi 28 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Esenyurt Babacan Premium Evleri projesi iki etap olarak planlandı.


6 blok halinde yükselen Esenyurt Babacan Premium Evleri projesinin ilk etabı olan üç blok Haziran 2018 yılında, ikinci etabı olan diğer üç blok Eylül 2018 yılında teslim ediliyor.



Esenyurt Babacan Premium Evleri fiyat!


Esenyurt Babacan Premium Evleri fiyat listesi 285 bin liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt Babacan Premium Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları sürüyor. Projedeki stüdyolar daha sonra satışa açılacak.


Esenyurt Babacan Premium Evleri projesinde 40 ay vade farkı olmadan ya da konut kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor. Esenyurt Babacan Premium Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, otopark, spor alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.




Tel: +90 212 876 18 08

Web: http://babacanyapi.com/default.asp?LanguageID=1

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön