16 / 04 / 2024

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kredi için yetki istiyor!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kredi için yetki istiyor!

Esenyurt Belediye Meclisi Temmuz ayı gündeminde de Necmi Kadıoğlu'na taksitli nakdi kredi alma yetkisinin verilmesi var. Esenyurt Belediye Meclisi, Haziran'da da aynı gündemle toplanmıştı. İşte bu haftaki toplantının maddeleri...




Esenyurt Belediye Meclisi, 2014 yılı Temmuz ayı olağan toplantısını 7 Temmuz 2014 Pazartesi günü gerçekleştirecek. Belediye Meclisi'nin 1. birleşiminin 1 oturumunun gündemini "taksitli nakdi kredi alınabilmesi için belediye başkanına yetki verilmesine ilişkin etüd proje müdürlüğünün başkanlık teklifi" oluşturuyor. 


Esenyurt Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısının gündeminde de Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün taksitli nakdi kredi alınabilmesi için belediye başkanı Necmi Kadıoğlu'na yetki verilmesi teklifini görüşmüştü.


Esenyurt Belediye Meclisi Haziran ayı gündemi için tıklayın!


Esenyurt Belediyesi Meclisi Temmuz ayı gündemi!


Gündem:


1- Açılış 


2- Taksitli Nakdi Kredi Alınabilmesi İçin Belediye Başkanına Yetki Verilmesine İlişkin Etüd Proje Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


3- Birleşmiş Kentler Orta Doğu Ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Üyeliğinin İptaline İlişkin Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Teklifi.


Emre Kulcanay / Emlakkulisi.com


Geri Dön