19 / 04 / 2024

Esenyurt Belediyesi Balkanlarda eser inşa edecek!

Esenyurt Belediyesi Balkanlarda eser inşa edecek!

AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezinde mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Osmanlı'dan sonra Balkanlarda ilk kez biz eser inşa edeceğiz”



AK Parti İstanbul 3’ncü Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç AK Parti Esenyurt Seçim Koordinasyon Merkezinde mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.Toplantıya Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer katıldı.


Başkan Kadıoğlu, Osmanlı’dan sonra bir ilke imza atıyor

Düzenlenen kahvaltı programında söz alan Başkan Kadıoğlu şunları söyledi; “ 12 yılda hayırlı işler yaptınız ve Ortadoğu’nun kaderini değiştirdiniz bunları yapan sizlersiniz. Önümüzdeki bu seçim sürecinde de Yeni Türkiye’yi sizler inşa edeceksiniz. Başınız dik bir şekilde yolunuza devam ediniz.  Bize düşman olsun veya olmasın herkese canı gönülden yaklaşın her daim iyi olun. Biz de Kırcaali Derneğinin davetiyle Bulgaristan’a gideceğiz ve Kırcaali de bir cami inşa edeceğiz ve bir camiyi de restore ettireceğiz. Osmanlı İmparatorluğundan sonra Balkanlarda ilk kez biz eser inşa edeceğiz” dedi.




Geri Dön