29 / 03 / 2024

Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclisinde açılış öncesi Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt ’ta yaşanan asansör kazası sonucu yaşamını yitiren 3 vatandaş için başsağlığı dileklerinde bulundu...




Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Şubat ayı meclis toplantısında toplam 20 gündem maddesi görüşüldü.

 

Meclis Başkanlığını Av. Emin Batmazoğlu’nun yaptığı Esenyurt Belediyesi Şubat ayı meclisinde açılış öncesi Meclis Başkanvekili Av. Emin Batmazoğlu, Esenyurt ’ta yaşanan asansör kazası sonucu yaşamını yitiren 3 vatandaş için başsağlığı dileklerinde bulundu. Batmazoğlu, “Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. Hukuki süreç boyunca gerekli tüm desteği sağlayacağız. AK Parti Meclis Üyesi ve Ağrı İl Dernek Başkanı olan Şerafettin Öztürk’te belediyemiz adına acılı ailelerin yanında bulunarak gerekli ihtiyaçlarının çözümünü sağlamaktadır” dedi.

 

“Grup Sözcüleri Taziyelerini İletti”

Esenyurt ‘ta yaşanan asansör faciasında yaşamını yitiren vatandaşlara başsağlığı dileklerini iletmek adına parti gurup başkan vekilleri söz aldı. CHP grubu adına söz alan grup sözcüsü Dr. Yavuz İren, yaşanan kazayı değerlendirerek bir daha böyle kazaların yaşanmaması için temennide bulundu.

 

İren, ardından söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Akboğa; “Birkaç gün önce yaşanan, asansör faciası sonrası hayatını kaybeden 3 vatandaşımız herkesi derinden üzmüştür. Rabbim hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekânını cennet eylesin. Ailelerinin ve sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

 

Şehidimizin İsmi Esenyurt ‘ta Hayat Bulacak

Meclis gündeminin bir diğer dikkat çeken maddesi ise Şehit Jandarma Komando Çavuş Mehmet Kaz’ın Esenyurt ‘ta bir sokağa verilmesi oldu. 

 

Geçtiğimiz yıllarda Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen, Jandarma Komando Çavuş Mehmet Kaz’ın ismi, Esenyurt Koza mahallesinde bulunan ve yapımı tamamlanan bir sokağa adının verilmesi ile şehidin ismi unutulmayacak.

 

Şubat ayı meclis toplantısı diğer gündem maddeleri üzerinde görüşülerek tamamlandı.



Esenyurt Belediyesi



Geri Dön