18 / 04 / 2024

Esenyurt Beylikdüzü Newista 'da 60 ay sıfır faizle! Yüzde 1 KDV!

Esenyurt Beylikdüzü Newista 'da 60 ay sıfır faizle! Yüzde 1 KDV!

Firma: Hasoğlu Yapı

Proje: Newista Residence

Hasoğlu Yapı'nın, İstanbuldaki projelerinden biri olan Newista Residence, 60 Ay Sıfır Faiz ile ev sahibi yapıyor.




Hasoğlu Yapı’nın İstanbul’da, Beylikdüzü Metrobüs İstasyonu’nun ve E-5 Otoyolu’nun yanı başında yer alan rezidans projesi  Newista Residence  için, 60 ay vade ile sıfır faiz uygulanacağı açıklandı.


Newista Residence projesinden konut alanlar kesinlikle herhangi bir faiz ödemiyor, bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli oluyor. KDV artışından etkilenmeyen ve %1 KDV oranı  uygulanan proje; şık tasarımı ve çağdaş mimarisiyle bulunduğu lokasyonda fark yaratıyor.


1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunan Newista Residence’ta ev temizliğinden oda servisine, resepsiyon hizmetinden valeye kadar onlarca hizmet veriliyor.


Kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, hobi alanı, oyun odası,çocuk parkları gibi sosyal olanakları, ofis ve toplantı odaları, cafe-restorant alanları, AVM üniteleri, süpermarket, 24 saat güvenlik, residence hizmetleri ve kapalı  otoparkı ile projenin pekçok avantajı bulunuyor.


Lokasyonu, ulaşım avantajı ve modern mimarisinin yanı sıra sağlam zemin yapısı ve yüksek inşaat kalitesiyle de dikkat çeken projenin 2014’te teslim edilmesi planlanıyor.


 444 3 427 
www.hasogluyapi.com


projeye sor



Geri Dön