24 / 04 / 2024

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.



Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.


19.000 metrekare alana kurulu City Center projesi, Home-Office Daire, Esenyurt Hükümet Konağı, Esenyurt Hizmet Binası, Esenyurt Belediyesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi ve City Center Alışveriş Merkezinin içinde bulunduğu kompleks bir yapıdan oluşuyor. Farklı mimari yaklaşımıyla, birbirinden farklı renkleri, dokuları ve materyalleri bir bütün olarak sunan proje, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen altyapı çözümleri ile çevre bilinci ve doğa dostu olması ile göz dolduruyor. 


Keyifli bir alışverişe dair her şey 

60.000 metrekare kapalı alana sahip ve 130 mağazadan oluşan City Çenter AVM, 3 katlı otopark ve 4 katlı alışveriş merkezinde; cadde mağazaları, dinlenme köşeleri, ferah meydanları, çocuk oyun parkları, sinema salonları, etkinlik alanları, restuarant ve kafeleri ile ziyaretçilerine keyifli bir alışverişin kapılarını açıyor. 


Home Office'e yeni bir bakış 

23 kat ve toplam 261 adet bağımsız daireden oluşan ve 80 m2 ile 180m2 arasında değişen City Çenter HomeOffice, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı ve beyazın öne çıktığı, modern daireleri ile dikkat çekiyor. Esenrt'un çehresini değiştirecek projede, apalı yüzme havuzu ve fitness salonunun yanı sıra sauna, Fin hamamı, hobi odası, oyun odaları, cep sineması, uyandırma servisi ve gazete servisi gibi birçok alternatif ile Flome Office sakinlerine hizmet veriyor. 


Esenyurt'un merkezinde konumlanarak ulaşım açısından da avantajlı bir noktaya sahip olan proje, E5 Karayolu'na, TEM Otoyoluna, Atatürk Havalimanına, Kuzey Marmara otoyoluna ve 3. Havalimanına yakın mesafede bulunuyor. 


Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyor 

Türkiye'de ilk kez kamu binaları, home-office ve alışveriş merkezini bir araya getiren City Çenter; karma proje konseptinde yeni bir düzen oluşturuyor ve kamu binalarına yabakış açısı getirecek proje kamu hizmetleri ve vatandaşları bir araya getirecek. Kompleks bir yapıya sahip projemizde insanların bayatlarını kolaylaştıracak ve onların birçok işi aynı anda yapacakları bir ortam sunmak istedik ve bunu City Çenter projemizle hayata geçirdik" dedi. 


Milliyet Ek


Geri Dön