25 / 04 / 2024

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat!

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Esenyurt Evim Yüksekdağ fiyat listesi konutların alanlarına bağlı olarak değişiyor. Haziran 2018 tarihinde teslim edilecek proje 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Esenyurt  Evim Yüksekdağ  fiyat listesi daire alternatiflerine göre farklılık gösteriyor. 64 bin metrekare inşaat alanına sahip projede konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. 


Ödemeleri 50 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Evim Yüksekdağ Konutları İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Proje 11 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Residence'de konutlar 90 ile 148 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildi. Projenin 2018 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 


Yüksekdağ İnşaat imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Evleri satış fiyatları 2+1 konutlarda 245 bin lira, 3+1 konutlarda ise 360 bin liradan başlıyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta çocuk oyun alanları, sauna, süs havuzu, fitness merkezi, yürüyüş parkuru, güvenlik, kapalı yüzme havuzu ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 

19 soruda Evim Yüksekdağ projesi!

Adres bilgileri: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön