19 / 04 / 2024

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları!

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Arsa alanı 11 bin metrekareden oluşan projede 50 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.



Esenyurt  Evim Yüksekdağ  Residence fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede 345 adet konut ve 9 adet mağaza yer alıyor. 


64 bin metrekare inşaat alanına sahip Evim Yüksekdağ Rezidans'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. 


Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta anahtar teslimlerinin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede konutların alanları 90 metrekare - 148 metrekare olarak dizayn edildi. 


Yüksekdağ İnşaat imzası taşıyan Evim Yüksekdağ Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 50 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olabilmek mümkün. 


Esenyurt Evim Yüksekdağ Residence fiyatları 2+1 dairelerde 245 bin TL, 3+1 dairelerde ise 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Evim Yüksekdağ Evleri'nde süs havuzu, fitness merkezi, kapalı otopark, sauna, yürüyüş parkuru, güvenlik, çocuk oyun alanları ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatılara yer veriliyor. 


Evim Yüksekdağ Rezidans nerede?

Adres: Yeşilkent Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:49 Esenyurt / İSTANBUL


Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön