25 / 04 / 2024

Esenyurt Fahri Altun İlköğretim Okulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Fahri Altun İlköğretim Okulu'nun temeli atıldı!

Altun Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altun, Esenyurtta kendi adına yaptırdığı ilkokulun temel atma töreni bugün yapıldı. Fahri Altun İlköğretin okulu 5 dönüm arazi üzerinde toplam 6000 m2 inşaat alanı üzerinde kuruldu



Altun Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Altun, Esenyurtta kendi adına yaptırdığı ilkokulun temel atma töreni bugün yapıldı. Fahri Altun İlköğretin okulu 5 dönüm arazi üzerinde toplam 6000 m2 inşaat alanı üzerinde kuruldu.
 
24 derslik olacak okulun açılışı, 2012-2013 öğretim yılında yapılacak.
 
Törene Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kaymakam Halil Uyumaz, İlçe Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan katıldı.
 
Fahri Altunun Yaptığımız yatırımlarda hem ülkemiz insanına iş imkanı hemde yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın daha güzel fiziki koşullarda eğitim görebilmesini amaçladık. Eğitim hizmetlerimize Anadolu Yakasında 2008 yılında 400 öğrenci kapasiteli Özel Yükselen Ayyıldız Rehabilitasyon merkezini açarak başladık. Bu günde 1000 öğrencinin eğitimini alabileceği bir okulun temelini atmayı Allah nasip etti.Ümit ediyoruz ki bu okulda eğitim görecek olan çocuklarımız ülkemize ve insanlığa hayırlı evlat olurlar. Vatana ve millete hayırlı olsun" dedi.
 
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise Esenyurtun sürekli göç alan bir ilçe olduğunu günden güne büyüdüğünü, bu nedenle eğitime önem verilmesi gerektiği, okul yapımına destek olduklarını belirtti.
 
Törende kız öğrencilerin yaptığı folklor gösterisi sonrası, temel atıldı.


Geri Dön