19 / 04 / 2024

Esenyurt Holpark fiyatları!

Esenyurt Holpark fiyatları!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Hol Park Evleri 199 tane konut ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. Proje Kent Vizyon ve CY Architecture imzası taşıyor. İşte Esenyurt Holpark fiyatları...



İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Holpark Evleri 2 blok halinde yükseliyor. 27 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede dairelerin teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi.


Holpark Esenyurt Konutları'nda 1+1, 2+1 ve 3+2 dubleks daire alternatiflerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden proje 6 bin metrekare arsa alanında hayata geçiriliyor. Esenyurt Holpark fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 


Holpark Esenyurt projesinde barbekü terasları cafe, güvenlik, oyun alanı, çocuk parkı, fitness, buhar odası, Türk hamamı, toplantı odası,  yüzme havuzu, otopark, mescid, sinema odası ve kütüphane gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.


Esenyurt Holpark fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. Proje MarmaraPark, Bauhaus, Autopia, Perla Vista gibi birçok AVM’ye yakın mesafede, 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde ve Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde yer alıyor.


Esenyurt Holpark adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul 


Holpark satış ofisi iletişim

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön