18 / 04 / 2024

Esenyurt KİPTAŞ 5. Etapta 6 bin TL peşinatla!

Esenyurt KİPTAŞ 5. Etapta 6 bin TL peşinatla!

KİPTAŞ’ın yeni sosyal konut projesi olan Esenyurt Konutları 5. Etap’ın satışları yarın başlıyor. Projede çevre düzenlemesi, yeşil alanlar, sosyal - kültürel merkezler ve spor alanları bulunuyor



KİPTAŞ Esenyurt 5. Etap Konutları’nda 75 metrekarelik 2+1 giriş katlar 60 bin TL’den, 2+1 normal katlar 70 bin TL’den, 95 metrekarelik 2+1 giriş katlar 90 bin TL’den, normal katlar 98 bin TL’den, 125 metrekarelik 3+1 giriş katlar 120 bin TL’den, normal katlar 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak.

Esenyurt KİPTAŞ 5. Etap Konutları’nda minimum 6 bin TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Projede 75 metrekare 2+1’lerin aylık taksitleri 657 TL’den, 95 metrekare 2+1 konutların aylık taksitleri 985 TL’den, 125 metrekare 3+1’lerin aylık taksitleri ise 1.313 TL’den başlıyor.

Müracaatların konut sayısıyla sınırlı olduğu Esenyurt 5. Etap Konutları’nda satışlar yarın başlayacak. KİPTAŞ Esenyurt 5. Etap’ta faiz oranları yüzde 0,26’dan başlıyor. Vadeler 120 aya kadar uzuyor. 120 ay vadede yüzde 0.67 faiz uygulanıyor. Projede çevre düzenlemesi, yeşil alanlar, sosyal - kültürel merkezler ve spor alanları bulunuyor.

Toplam 1.088 konuttan oluşan Esenyurt 5. Etap'ta konutlar 17 blok halinde inşa edilecek. Konut teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek.

Genel özellikler

Salon ve Odalar
Döşeme : Laminant parke kaplama
Duvarlar : Subazlı plastik boya
Tavanlar : Plastik tavan boyası

Mutfak
Döşeme : Seramik kaplama
Duvar : Tezgah üstü h:60 cm fayans kaplama
Diğer yerler subazlı saten boya
Tavanlar : Plastik tavan boyası
Detay projesine göre mutfak dolabı yapılacak

Banyolar, WC
Döşeme : seramik kaplama
Duvar : seramik kaplama
Tavanlar : alüminyum panel asma tavan

Antre Koridor
Döşeme : Seramik kaplama
Duvarlar : Subazlı plastik boya
Tavanlar : Plastik tavan boyası

Ortak Mahaller
Döşemeler ve merdivenler : Renkli mermer kaplama
Duvarlar : Subazlı plastik boya
Tavanlar : Plastik tavan boyası
Merdivenlere alüminyum korkuluk ve tutamak yapılacak

Balkonlar
Döşeme : Seramik kaplama
Duvar : Mantolama ve silikon esaslı boya
Tavanlar : Mantolama ve silikon esaslı boya
Balkon ve fransız balkon önlerine alüminyum camlı korkuluk yapılacak

Genel
Bloklar tunel kalıp sistemi ile yapılacaktır
Tüm blokların dış cephesinde mantolama sistemi ile ısı yalıtımlı yapılacaktır
Daire giriş kapıları kanadı ve kasası mobilya giydirilmiş çelik kapı
Daire iç kapıları mobilya ahşap kapı (95-125 m2)
Daire iç kapıları amerikan panel kapı (75 m2)
Renkli interkom
Ortak mahaller için jeneratör
Isıtma merkezi sistem olacak (ön ödemeli pay ölçer, daire sıcak su ünitesi, yoğuşmalı kazan)
Paslanmaz su deposu hidrofor sistemi Her blokta iki adet asansör  

“ESENYURT KONUTLARI 5. ETAP” ta Satışlar Başlıyor.

Kiptaş'tan 6 bin TL'si olan herkesi ev sahibi yapacak yeni bir sosyal konut projesi, "Esenyurt 5. Etap Konutları" 20 Ekim'de satışa sunuluyor.
 
6 bin TL'den başlayan peşinatlar, 0,26'dan başlayan kredi oranları ve 120 aya varan  vadelerle ev sahibi olmak isteyenlerin fırsat projesi niteliğindeki proje, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın  Kadir Topbaş’ın katılımıyla  gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından satışa sunulacak.

----------------------

KİPTAŞ Esenyurt Konutları'nda 5. Etap
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden KİPTAŞ, Esenyurt Konutları 5. Etap’ta 6 Bin tl peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki KİPTAŞ tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilmek üzere gün sayan Esenyurt Konutları 5. Etap’ın tanıtımı Saraçhane’de yapılacak.

İstanbul’un doğal ve tarihi yapısını bozmadan, çevreyle bütünleşen Kiptaş’ın hazırladığı mimari projeler ile güvenli, hesaplı ve modern mekânlarda bugüne dek binlerce aileye yaşam alanları sunuldu. KİPTAŞ Esenyurt Konutları’nın yapımına başlanacak olan 5. Etabı ile İstanbullulara yeni bir proje daha kazandırılmış olacak.
 
“Herkes Ev Sahibi Olana Kadar" sloganıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle üretilen sosyal konut projelerinden KİPTAŞ Esenyurt Konutları 5. Etapta, 6.000TL’si olan herkes, “kurasız” ev sahibi fırsatına sahip olacak.

Söz konusu proje; 75, 95 ve 125 metrekare olmak üzere üç farklı tipte toplam 1088 daireden oluşuyor. Çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanları ile İstanbul'da ideal bir yaşam merkezi özelliğine sahip olan konutlar, yüzde 0,26’dan başlayan kredi oranı, 120 aya kadar vade ve cazip ödeme seçenekleriyle, 20 Ekim 2010 tarihinde halka arz edilecek. 

KİPTAŞ Esenyurt Konutları’nın yapılan dört etabı dahil toplam 5 etabı 4 Bin 457 konuttan meydana geliyor. 2004 yılı öncesinde 19 bin 912 adet konut üreten KİPTAŞ, bu güne kadar yapılan 36 bin 464 adet konut ile toplam 56 bin 376 adede ulaşmış oldu. Bu projelerin yüzde 85’ini sosyal ve toplu konutlar oluşturuyor.
ibb.gov.tr 



http://www.kiptas.com.tr/TR/INDEX/default.asp

0212 510 98 98

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Basında yer alan diğer haberler:
Esenyurt’da 6 bin TL peşinatla kurasız konut satacak
KİPTAŞ’ın inşa edeceği Esenyurt Konutları’nın 5. etabının satışı bu gün yapılacak toplantı ile resmen başlayacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Herkes Ev Sahibi Olana Kadar" sloganıyla ve Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle üretilen sosyal konut projelerinden KİPTAŞ Esenyurt Konutları’nın 5. etabında vatandaşlara 6 bin lira peşinatla kurasız ev sahibi olma fırsatı sunuluyor” dendi.
Söz konusu proje, 75, 95 ve 125 metrekare olmak üzere üç farklı tipte toplam 1088 konuttan oluşuyor. Çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarıyla tamamlanacak olan proje, yüzde
0.26’dan başlayan kredi oranı ve 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleriyle satışa çıkarılacak.


Geri Dön