19 / 04 / 2024

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu yarın açılıyor!

Esenyurt Mustafa Akboğa Yüzme Havuzu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanan Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi’nin kapıları halka açılıyor.



2004 yılında göreve gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hizmetin her alanında olduğu gibi spor alanında çığır açmaya devam ediyor. ‘’Siz istediniz biz yapıyoruz’’ hizmet anlayışı ile ilçede her ne ihtiyaç varsa sırasıyla yerine getiren Başkan Kadıoğlu, 7’den 77’ye tüm vatandaşların sosyal ve sportif etkinlikleri yapabileceği Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi’ni vatandaşın hizmetine sunuyor.

 

Yüzme severlere müjde, İkinci kapalı olimpik havuz… 

Devasa yeni tesis içinde en fazla dikkat çeken Esenyurt Belediyesi’nin ikinci yarı olimpik yüzme havuzu vatandaşların ilgisini şimdiden çekmeye başladı. Tesis içinde 20 metre uzunluğunda yarı olimpik havuz, çocuk oyun alanı, futbol sahası, Fin Hamamı, Türk Hamamı, Sauna, Fıtness salonu, soyunma odaları, Çok amaçlı salon(ritim eğitimi, dans, plates, halk oyunları) dinlenme ve bekleme alanları, bay ve bayan mescid bulunuyor. 

 

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede 22 spor tesisinde ve 45 ayrı noktada 80 uzman eğitmen eşliğinde başta Yüzme sporu olmak üzere Golf, Tenis, Okçuluk, Güreş, Karate, Kungfu, Taekwondo, Badminton, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol,  Çim Hokeyi, Atletizm olarak toplam 30 branşta eğitim verilmektedir. Ayrıca Esenyurt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne kayıtlı 55 bin sporcu bulunmaktadır.

Mustafa Akboğa Kapalı Yüzme Havuzu Kültür ve Spor Merkezi’ne bu güne kadar 3246 üye kaydı yapılmış ve tesiste verilen tüm hizmetler ücretsiz olarak yapılmaktadır.


Geri Dön