24 / 04 / 2024

Esenyurt N Town ne zaman teslim?

Esenyurt N Town ne zaman teslim?

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

Konutların 159 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekleyen Esenyurt N Town ne zaman teslim sorusuna 3 ay sonra cevabı veriliyor. 3 bloktan meydana gelen projede peşin ve kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor...



Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika mesafede inşa edilen Esenyurt N Town ne zaman teslim sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Ntowers projesinin etabı olarak konumlanan  Ntown  Esenyurt Evleri'nde, 3 blok yer alıyor. Projenin ödeme planına görep eşin ve kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Dairelerin alanlarının 62 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseldiği Esenyurt N Town ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı içerisinde cevabı veriliyor. 


Esenyurt N Town ne zaman teslim?


TEM Otobanı üzerinde inşa edilen NTown Residence projesi,  Özyurtlar İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Fiyatların 159 bin TL'den başlangıç gösterdiği N Town Özyurtlar İnşaat projesinin sosyal alanları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları yer alıyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Esenyurt N Town ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 3 ay sonra deniliyor. 


Esenyurt Ntown Evleri telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön