18 / 04 / 2024

Esenyurt Ncity örnek daire!

Esenyurt Ncity örnek daire!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N City

Esenyurt Ncity örnek dairelerin bulunduğu genel resimleri haberimizde inceleyebilirsiniz. Ncity projesinde daire fiyatları 89 bin TL' den başlayarak yükseliyor. Projenin konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor...




Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncity projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Esenyurt bölgesinde yükseliyor. Esenyurt Ncity örnek daireleri için web sitesinde ayrıntılı olarak proje görsellerini de inceleyebilirsiniz.


Esenyurt Ncity Evleri toplamda 4 bloktan meydana geliyor. Konut satışlarının devam ettiği Ncity Esenyurt Evleri'nde teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi hedefleniyor.


Esenyurt Ncity örnek daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Esenyurt Ncity örnek dairelerin resimleri yayınlandığında sitemizde sizlerle paylaşacağız.


Esenyurt Ncity projesinin detaylarından devam edecek olursak projenin 4 adet bloğunun her birinde 15 kat bulunuyor. Hamam, şok havuzları, yürüme ve koşu parkurları, çocuk oyun alanları,  yüzde 65 yeşil alan ve göl manzarası ile Esenyurt Ncity'de herşey mevcut. 


Ncity Esenyurt'ta 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 85 metrekare ve 115 metrekare, 3+1 daireler ise 135 metrekare olarak inşa ediliyor. Esenyurt'un merkezinde konumlandırılan Ncity Evleri'nde toplam 450 adet daire yer alıyor.


Esenyurt Ncity fiyat listesi!


1+1 daireler 89 bin liradan,

2+1 daireler 129 bin liradan,

112 metrekare  2+1 daireler 159 bin liradan ve 

3+1 daireler 199 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Esenyurt Ncity Konutları'ndan daire sahibi olabilmek için banka kredisi kullanılarak taksitli ödeme imkanı bulunuyor.


Ncity ulaşım!

Ncity adres: Yenikent Mah. Dogan Arasli Cad. No:228 Esenyurt-Istanbul

 

Ncity resimleri!


Esenyurt Ncity örnek daire!



Esenyurt Ncity örnek daire!



Esenyurt Ncity örnek daire!



Esenyurt Ncity örnek daire!




Ncity iletişim bilgileri!

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.net


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön