17 / 04 / 2024

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu'na ilk harç döküldü!

Esenyurt Seyithan İzsiz İlkokulu'na ilk harç döküldü!

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçede yeni bir eğitim yuvasının daha temeli atıldı. Başkan Kadıoğlu, Seyithan İzsiz İlkokulu 'nun temeline ilk harçı döktü.




İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından ilçede yeni bir eğitim yuvasının daha temeli atıldı. Esenyurt'u eğitimin merkezi noktasına getirme şiarı ile çaba gösteren Başkan Kadıoğlu ve yoğun bir katılım ile Seyithan İzsiz İlkokulu temeline ilk harç döküldü.


Temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, AK Parti İstanbul Milletvekili adayları Av. Özlem Zengin Topal, Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Sabri Esen, Mahalle muhtarları, Sivil toplum kurumları, üst düzey siyasetçiler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 


"8 okul, daha var" 

Törende söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Biliyorsunuz yaklaşan genel seçim var ve diyecekler ki bunun için okul yapıyorlar. Fakat bizim şiarımızda böyle şeyler yok. Biz zaten bunları planlarımıza almıştık ve yapıyoruz. Biz sene başından bu yana ilçemizde okul temeli atıyoruz. Dört ay gibi rekor bir sürede bir okulumuzu eğitime kazandırdık. Onun için bugün ki temel atma ve bundan sonra 8 tane daha yeni okulumuzun temelini atacağız. 8 okul temeli ile diğer hizmetlerimiz, devasa şehir parklarımızla 22 tane daha açılışımızı gerçekleştireceğiz. Eğitim çok önemli ve onun için 26 tane hayırseverimizle anlaştık ve potokollerimizi yaptık ve temellerini atıyoruz. Biz ülkemizin her alanında eğitimde, kentsel dönüşümde ülkenin gelişmesinde ve şehirleşmesinde bir noktaya gelmesini kendimize şiar edinmişiz. Bu düşünce ve hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Okullarımızın temellerini atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. İnşallah inşaatı devam eden okullarımızı tamamlayarak çocuklarımızın rahat eğitim görmelerini sağlayacağız. Bugün hayırlı bir iş için bir araya geldik, katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum" dedi.


Önce Vatan


Geri Dön