29 / 03 / 2024

Esenyurt Star Towersta 8 bin TL peşinatla! Yüzde 40'ı satıldı!

Esenyurt Star Towersta 8 bin TL peşinatla! Yüzde 40'ı satıldı!

İstanbulun hızla gelişen bölgesi Esenyurtta inşası devam eden Star Towersta 8 bin TLden başlayan peşinatlarla yeni bir kampanya düzenleniyor



İstanbulun hızla gelişen bölgesi Esenyurtta inşası devam eden Star Towersta 8 bin TLden başlayan peşinatlarla yeni bir kampanya düzenleniyor. Yılın son kampanyasıyla satışa sunulan daireler yoğun ilgi görürken, projenin yüzde 40ı da şimdiden sahiplerini buldu.
 
Son dönemin hızla değer kazanan bölgesi Esenyurt'ta RDS ve Reform İnşaat İş Ortaklığı ile inşası devam eden Star Towers, rezidans konforunu ekonomik fiyatlarla sunuyor. Tamamı rezidans dairelerden oluşan projede 8 bin TL peşinatla 1+1, 9 bin TL peşinatla 2+1, 14 bin TL peşinatla 3+1 daire sahibi olunuyor.

Projenin, bölgenin en güzel yerleşim alanında konumlandırıldığını ve yüksek kaliteyi cazip fiyatlarla sunduklarını belirten Star Towers Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Özbek; "Star Towers projemizde aile öncelikli bir tasarıma yöneldik. Tüm detaylarıyla bir ailenin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde tasarladığımız spor ve sosyal yaşam alanları, bahçeler, alışveriş alanları projemizi ayrıcalıklı kılan bir özellik. Yüksek inşaat kalitesiyle, geniş ve konforlu dairelerimizi rezidans ayrıcalıklarıyla birleştiriyoruz ve bu konforu ailelerin zorlanmadan ödeyebileceği en ekonomik şekilde sunuyoruz." şeklinde konuştu.

671 konut ve 25 bin metrekare alana sahip AVM'den oluşan proje, bölgenin merkezini oluşturuyor. 30 ve 18 katlı olmak üzere 5 bloktan oluşan Star Towers aile öncelikli planlamalarıyla öne çıkıyor. Her bloğun 16. katı sosyal yaşam alanlarına ayrılırken, 2 bin m2 büyüklüğünde fitness merkezi ve 2 kapalı yüzme havuzu da projenin sosyal donatıları arasında yer alıyor.

Çeşitli büyüklüklerdeki 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede teslimler ise 2012'nin ikinci yarısında yapılacak.

Tel: +90 212 444 1 677

Faks: + 90 212 689 58 63

[email protected]

www.startowers.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön