23 / 04 / 2024

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.



Eğitim sevdalısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından 2015 yılı içinde planlanan 27 okuldan biri olan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu 2014’te temeli atılarak 12 Ekim 2015 günü eğitime hazır hale getirilmesiyle yeni bir eğitim yuvası tamamlanmış oldu.

 

Esenyurt ’ta, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için eğitimi her zaman en üstte tutuyoruz” diyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, hızla nüfusu artan ilçede aynı hızla okul ve eğitim kurumları inşa etmeye devam ediyor. Başkan Kadıoğlu, hedefinin okullarda sınıf mevcutlarının en az seviyeye düşürmek ve eğitimi en kaliteli düzeye çıkarmak olduğunu belirterek, “ Bu bölgemizde okul sıkıntısını 12 Ekim 2015 Pazartesi günü açılışını yapacağımız Tamer Özyurt İlköğretim Okulu ile çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

 

Bölgenin tanınmış iş adamlarından olan Tamer Özyurt’un yüklenici olduğu okul projesinde yine kendi adı verilen Tamer Özyurt İlköğretim Okulu; 32 derslik olarak, 960 öğrenci kapasiteli, kütüphane, sığınak, hizmetli odaları, kantin, depo,  ana sınıfı, bilgisayar + müzik+ laboratuvar salonu, voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadır.  


Geri Dön