26 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede?

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Esenyurt Terrace Mix nerede sorusunun yanıtı olarak verilen adresli bilgi haberimizde yer alıyor. Terrace Mix Evleri'nde dairelerin fiyatları ise 119 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor



Terrace Mix projesi, Esenyurt'ta Avrupa Yakası içinde yer alıyor. Esenyurt  Terrace Mix  nerede sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Esenyurt Terrace Mix projesi,  İnanlar İnşaat  tarafından yükseliyor. Esenyurt Terrace Mix Evleri kapsamında 7 blok, 945 daire ile 27 ticari ünite bulunuyor. 


Esenyurt Terrace Mix nerede?


Esenyurt Terrace Mix satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. Projedeki konutların alanları 34 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. 


Esenyurt Terrace Mix nerede?


Esenyurt Terrace Mix satış fiyatları 119 bin TL'den başlıyor. Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi ise 2014 yılının Ekim ayı olarak belirlendi. 


Esenyurt Terrace Mix kapsamında basketbol sahası, dinlenme alanları, voleybol sahası, yürüyüş yolları, oyun alanları, otopark, yüzme havuzu ve buhar odası yer alıyor. 


Esenyurt Terrace Mix nerede?

Esenyurt Terrace Mix nerede sorusunun yanıtı şu şekilde: Namık Kemal Mahallesi, Kiler Caddesi, No: 67, Pk: 34513, Haramidere/Esenyurt - İstanbul 


Esenyurt Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com


projeye sor



Geri Dön