16 / 04 / 2024

Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi!

Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Terrace Mix

Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi projenin birinci etabı için hemen olarak belirlendi. Terrace Mix projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor



Esenyurt  Terrace Mix  teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Terrace Mix projesi  İnanlar İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde hayata geçirilen Terrace Mix projesi toplam 945 adet daire ve 27 adet dükkandan meydana geliyor.


İnanlar İnşaat Terrace Mix projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje, 30 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Esenyurt Terrace Mix ödemeleri kapsamında yüzde 0,68 faiz oranıyla 60 aya kadar, yüzde 0,88 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projede peşinat ödemeden konut sahibi olunabiliyor.


Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi!

Esenyurt Terrace Mix teslim tarihi birinci etap için hemen, ikinci etap için ise 2014 yılının Ekim ayı olarak belirlendi.


Terrace Mix Konutları'nda buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terası, kapalı otopark çocuk havuzu, 1 açık, 3 kapalı havuz, sosyal tesis, masa tenisi, bilardo, vitamin bar, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, fitness, aerobik, pilates salonu bulunuyor.


İnanlar İnşaat Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön