18 / 04 / 2024

Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!

Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!

Esenyurt konut projeleri arasında 150 bin TL’nin altında fiyatla satışta olanları mercek altına aldık. İşte 58 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla düşük fiyata yüksek yaşam kalitesi sunan Esenyurt ucuz konut projeleri 2013…



İstanbul’un ucuz konut üssü olarak nitelendirilen Esenyurt’taki uygun konut projelerini mercek altına aldık. Gerek yatırım gerekse de oturum amaçlı birçok alternatif projeye ev sahipliği yapan Esenyurt konut projeleri fiyat olarak düşük olsa da sunulan yaşam kalitesi olarak ise oldukça yüksek. Havuzu, spor alanları, güvenliği ve kapalı otoparkı ile konforlu bir yaşama davet eden bu konut projelerinde fiyatlar 58 bin TL’den başlıyor. Biz bu haberimizde Emlakkulisi.com takipçileri için Esenyurt konut projeleri arasında 150 bin TL’nin altında olanları derledik. İşte tüm detayları ile Esenyurt ucuz konut projeleri 2013…


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Rüya  Prestij Residence’ta  58 bin 500 TL

Rüya Prestij Residence projesi Esenyurt’ta Pusula İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 8 bin 43 metrekare alan üzerinde toplam 258 konuttan oluşan Esenyurt Rüya Prestij Residence projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 58 bin 500 TL’den satışa sunulduğu Rüya Prestij Residence Esenyurt projesinde peşin ödemelerde indirim avantajı sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence projesinde konut teslimlerinin ise Nisan 2015’te yapılması planlanıyor. 


Rüya Prestij Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Lemuria Evleri’nde 89 bin TL’den başlıyor. Hemen teslim

Lemuria Evleri, BTC İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 8 blokta toplam 187 konuttan oluşan Esenyurt Lemuria Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Lemuria Evleri Esenyurt projesinde fiyatlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen Lemuria Evleri Esenyurt’ta konutların yanı sıra 41 adet de mağaza bulunuyor. BTC İnşaat Lemuria Evleri’nin sosyal olanakları arasında ise sauna, buhar odası, fitness salonu, teras bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, buhar odası ve Türk hamamı bulunuyor. 


Lemuria Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


İstanbul Prestij Park’ta 129 bin TL

İstanbul Prestij Park projesi, Bak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2 etaptan meydana gelen Esenyurt Prestij Park projesinde toplam 2 bin 400 konut yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Bak Yapı Prestij Park projesinde 2+1 dairelerin satışı tamamlandı. Satışta olan 1+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 129 bin TL’den başlıyor. Aralık 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan İstanbul Prestij Park projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 


İstanbul Prestij Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Life in Vera’da 79 bin TL

Life in Vera projesi, Vera Group tarafından hayata geçiriliyor. 14 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt Life in Vera projesinde toplam bin 56 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan Life in Vera Esenyurt projesinde fiyatlar ise 79 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Life in Vera Esenyurt’un sosyal olanakları arasında ise alışveriş merkezi, yüzme havuzu, güvenlik, fitness center, yürüyüş alanları ve otopark bulunuyor. 


Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Terrace Mix’te yüzde 1 peşinatla 89 bin TL

Terrace Mix projesi Esenyurt’ta İnanlar İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. Toplam 945 konuttan oluşan Esenyurt Terrace Mix projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Ekim 2014’te daire teslimlerinin yapılması planlanan İnanlar Terrace Mix’te konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisine uygun olan Terrace Mix projesinde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peşinatın yüzde 24’ü ise teslime öteleniyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Terrace Mix Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, yüzme havuzu, kat bahçeleri, dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve güvenlik bulunuyor.


Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Delta Luxury’de 89 bin TL

Esenyurt Delta Luxury projesi, toplam 187 konuttan oluşuyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Delta Luxury projesinde daireler 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Delta Şirketler Grubu güvencesiyle hayata geçirilen projede banka kredi ile daire sahibi olunabiliyor. 2014 yılının sonlarına doğru konut teslimlerinin yapılması planlanan Delta Luxury projesinin sosyal olanakları arasında ise güvenlik, spor alanları, dinlenme alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, havuz ve otopark bulunuyor. 


Delta Luxury hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Gül İstanbul Evleri’nde 90 bin TL

Gül İstanbul Evleri projesi Aka Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 11 katlı 2 bloktan oluşan Esenyurt Gül İstanbul Evleri’nde toplam 40 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan Aka Yapı Gül İnşaat Evleri’nde 3+1 dairelerin tamamı tükendi. Satışta olan 1+1 ve 2+1 daireler ise 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen Esenyurt Gül İstanbul Evleri’nde yüzde 25 peşinat veriliyor kalan konut bedeli ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 


Gül İstanbul Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Vera Vizyon Residence’ta 93 bin TL

Vera Group tarafından inşa edilen Vera Vizyon Residence projesi, toplam 850 konuttan oluşuyor. 25 katlı 3 bloktan oluşan Esenyurt Vera Vizyon Residence projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Konutların 93 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Vera Vizyon Esenyurt projesinde konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Vera Vizyon Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, spa, hamam, tenis kortu, basketbol sahası, fitness center, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Vera Vizyon hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Future Park’ta 48 ay vade farksız taksitle 101 bin TL

Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen Esenyurt Future Park projesi, 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen Future Park Esenyurt projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 101 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Future Park Esenyurt’ta yüzde 10 peşinat vererek daire sahibi olunabiliyor. Projede peşinatın yüzde 15’i 6 ay sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise firma bünyesinde 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Esenyurt Future Park’ta daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 


Future Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Ncity’de 109 bin TL

Özyurtlar İnşaat güvencesiyle inşa edilen Esenyurt Ncity projesi, 15 katlı 4 bloktan oluşuyor. Toplam 450 konuttan meydana gelen Esenyurt Ncity projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 109 bin TL’den başlangıç gösterdiği Ncity Esenyurt projesinde daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Özyurtlar Ncity projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Ncity Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında ise otopark, güvenlik, yüzme havuzu, dinlenme alanları, buhar odası, fitness merkezi ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Ncity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Sağlık Kent’te hemen teslim 2+1 daire 120 bin TL

Sağlık Kent projesi, İttifak İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 11 katlı 3 bloktan oluşan Esenyurt Sağlık Kent projesinde toplam 577 daire bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Sağlık Kent Esenyurt projesinde fiyatlar 120 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri hemen yapılan İttifak İnşaat Sağlık Kent Evleri’nde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Sağlık Kent projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş alanları, spor tesisleri, güvenlik, yüzme havuzu, süs havuzları ve otopark bulunuyor. 

Sağlık Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Milpark Plus’ta 24 ay vade farksız taksitle hemen teslim 1+1 daire 115 bin TL

Deira Yapı güvencesiyle inşa edilen Esenyurt Milpark Plus projesinde toplam 672 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Milpark Plus Esenyurt projesinde konutlar 115 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Esenyurt Milpark Plus’ta kalan konut bedeli ise 24 ay vade farksız taksitle ödeniyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların devam ettiği Milpark Plus Evleri ‘nde konut teslimleri hemen yapılıyor. 

Milpark Plus hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


My Family Evleri’de 140 bin TL

My Family Evleri, Ersa ve Hyt İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. 3 blokta toplam 255 adet konuttan oluşan Esenyurt My Family projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu My Family Evleri’nde 10 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. 

My Family hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Orion Park’ta 48 ay vade farksız taksitle hemen teslim 140 bin TL

Orion Park projesi, Topkapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 368 daireden oluşan Esenyurt Orion Park projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 2 etaptan oluşan Orion Park Esenyurt projesinde ilk etap satışları tamamlandı. İkinci etapta ise konutlar 140 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Topkapı İnşaat Orion Park projesinde yüzde 45 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise 48 ay vade farksız taksitle ödeniyor. 

Orion Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


İnci Palas’ta 149 bin TL. Hemen teslim

İnci Palas Esenyurt projesi GRD İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 48 konuttan oluşan Esenyurt İnci Palas projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 149 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu GRD İnşaat İnci Palas’ta konut teslimleri hemen yapılıyor. Bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen İnci Palas, E-5 bağlantı yolu üzerinde yükseliyor. Projede Atatürk Havalimanı’na 20 dakika, Bahçeşehir gişelerine 3 kilometre, deniz otobüsüne 10 dakika ve metrobüse ise 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. 

İnci Palas hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Esila Kent’te 89 bin TL

Esila Kent projesi, Esenyurt’ta 16 bin metrekare alan üzerinde 6 bloktan oluşuyor. Toplam 420 adet konuttan oluşan Esenyurt Esila Kent projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esila Kent Esenyurt projesi Turgutreis Group tarafından hayata geçiriliyor. Ocak 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Esila Kent’te banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Proje Esenyurt Devlet Hastanesi’nin karşısında yer alıyor. 

Esila Kent hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Rüya Yaşam Evleri’nde hemen teslim 64 bin TL

Rüya Yaşam Evleri, 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. Toplam 228 konuttan oluşan Esenyurt Rüya Yaşam Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların 64 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Rüya Yaşam Evleri projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor. Rüya Yaşam Evleri Esenyurt projesi Pusula İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 

Rüya Yaşam Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Esenyurt ucuz konut projeleri 2013!


Yeşil Park Evleri’nde 80 bin TL

Aka Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşil Park Evleri projesi, 4 bin 200 metrekare alan üzerinde toplam 200 konuttan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Esenyurt Yeşil Park Evleri projesinde konutlar 80 bin TL ile 200 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Yeşil Park Evleri’nde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Nisan 2014’te daire teslimlerinin yapılması planlanan Aka Yapı Yeşil Park Evleri projesinin sosyal olanakları arasında ise çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 

Yeşil Park Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Bu haberle ilgili videoları emlakkulisi.tv'de izlemek için tıklayınız

Esenyurt projelerinin havadan görüntülerini izlemek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön