20 / 04 / 2024

Esenyurt Üniversitesi'ne konferans salonu açıldı!

Esenyurt Üniversitesi'ne konferans salonu açıldı!

Açılış programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Üniversite yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, akademisyenler ve eğitimciler katıldı...



Esenyurt Üniversitesine, ilçe protokolünün katılımı ile konferans ve toplantı salonunun açılışı gerçekleşti. Açılış programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Üniversite yönetimi, Belediye başkan yardımcıları, akademisyenler ve eğitimciler katıldı.

Rektör Bayat, “ Emin adımlarla ilerliyoruz” 

Programda açılış öncesinde konuşma yapan Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, hedeflerinin kaliteli ve iyi eğitim olduğunu söyledi. Bayat, “ Üniversitemiz yeni olmasına rağmen birçok alanda örnek bir üniversite olma yolunda hızlı adımlar ile devam ediyor. Bu dönem ek tercihler ile öğrenci kayıtlarımızı yaparak eğitime başladık. Öğretim görevlilerimiz, dekanımız ve üniversite yönetimi ile emin adımlarla eğitim hedefimiz kaliteli ve iyi eğitim vermektir. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na üniversitemizin kuruluşundan bu güne kadar vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kadıoğlu, “ Eğitim için birçok proje yaptık”

Rektör Cuma Bayat ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesinin tercih edilen bir üniversite olduğunu ifade etti. Başkan Kadıoğlu, “Esenyurt ’ta eğitim seviyesinin en üst düzeye çıkması, eğitimin ilerlemesi ve gelişmesi için birçok projeyi hayata geçirdik. Eğitim alanında yaptığımız çalışmaları daha da ileriye götürerek Esenyurt Üniversitesini ilçemize kazandırdık. İstanbul Esenyurt Üniversitesi bu yıl açılmasına rağmen, ilgi çekici ve hedefleri olan üniversiteler arasında yerini aldı. Ek tercihlerden en çok talep gören üniversite oldu. Başarılı çalışmalarından dolayı Esenyurt Üniversitesi yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam İnci, “ Çalışmalar mutluluk ve gurur veriyor”  

Açılış töreninde son olarak söz alan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, görev yaptığı ilçede mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Kaymakam İnci, “ Esenyurt ‘ta birçok projeyi hayata geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunan Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. İstanbul Esenyurt Üniversitesinin yeri bende çok anlamlı, yapılan çalışmalar mutluluk ve gurur vermektedir. Çünkü ben İstanbul Üniversitesinde okudum ve Esenyurt ‘ta görev yapıyorum. Yani bu üniversite bana okuduğum ve yaşadığım kenti göstermektedir. İlçemize Esenyurt Üniversitesinin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol konuşmaları ardından açılışa özel pasta kesilerek, kurdele kesimi ile tören sona erdi.    

 



Geri Dön