28 / 03 / 2024

Esenyurt'a 24 yeni okul yapılacak!

Esenyurt'a 24 yeni okul yapılacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 'nun makamında gerçekleşen toplantıda Esenyurt ‘ta yapılacak olan 24 yeni okul protokolleri incelenerek teknik konular hakkında istişareler yapıldı.



İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ilçede yapılacak olan yeni okul projeleri hakkında görüştü. Kahvaltıda bir araya gelinen eğitim ve okul yapımı toplantısına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve belediye başkan yardımcıları da katılım sağladı.

Başkan Kadıoğlu’nun makamında gerçekleşen toplantıda Esenyurt ‘ta yapılacak olan 24 yeni okul protokolleri incelenerek teknik konular hakkında istişareler yapıldı. 


Esenyurt diğer İlçelere örnek…

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni okullar ile ilçede eğitim seviyesini ve kalitesini daha da yukarıya çekmek istediklerine vurgu yaptı. Başkan Kadıoğlu, yeni okul projeleri için İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.


Kahvaltı sonrasında okul projelerinin teknik detayları hakkında görüş alış verişi yapıldı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Esenyurt ‘ta eğitime yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na bir kez daha teşekkür etti. Yıldız, “ Esenyurt her alanda Başkan Necmi Kadıoğlu’nun sayesinde örnek bir ilçe konumundadır. İlçeye yapılacak olan bu yeni okullar ile eğitim alanında diğer ilçelere yine örnek olacaktır” dedi.

Toplantıda ayrıca kısa süre önce protokolü tamamlanan ve inşaat çalışmaları biten Esenyurt Atatürk Mahallesi Prof. Dr. Ömer Dinçer Okulu’nun açılışı yapılacağı belirtildi.  




Geri Dön