18 / 04 / 2024

Esenyurt'a 5 yeni okul açılacak!

Esenyurt'a 5 yeni okul açılacak!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eğitim Bir Sen'in düzenlediği programa katıldı. Kadıoğlu, eğitimcilere Esenyurt'ta Şubat ayında 5 yeni okulun açılacağı ve öğretmenler için ayrıca lokal yapılacağı müjdesini verdi...




Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Eğitim Bir Sen'in düzenlediği programa katıldı. Kadıoğlu, eğitimcilere Esenyurt'ta Şubat ayında 5 yeni okulun açılacağı ve öğretmenler için ayrıca lokal yapılacağı müjdesini verdi.


Programa, eğitimcilerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, Başkan Danışmanı Abdullah Yılmaz ve Gazanfer Karakaş da katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede merkezi bulunan sendika yöneticileri ile eğitim alanında yapılan hizmetler, projeler ve iyileştirme çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişi yaptı. Kadıoğlu, eğitimcilere Esenyurt'ta Şubat ayında 5 yeni okulun açılacağı ve öğretmenler için ayrıca lokal yapılacağı müjdesini verdi. Kadıoğlu, yeni okulların açılması ile sınıf mevcutlarının azalarak, daha verimli ve kaliteli eğitim hizmeti verileceğini aktardı.


Bugün


Geri Dön