25 / 04 / 2024

Esenyurt'a yeni bir sağlık tesisi daha inşa ediliyor!

Esenyurt'a yeni bir sağlık tesisi daha inşa ediliyor!

Esenyurt'a yeni bir sağlık tesisi daha inşa ediliyor. Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirte pe Aile Sağlığı Merkezi hafta sonu düzenlenecek olan tören ile açılışı gerçekleşecek...



2004 yılında belediye yönetimini devralan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ilçede adeta bir Sağlık açılımı gerçekleştirdi.

 

Esenyurt ’ta  2004 yılı öncesinde 1 sağlık ocağı hizmet verirken Başkan Kadıoğlu, ilçeye tam donanımlı bir devlet hastanesi, 1 devlet hastanesi ek hizmet binası ve her mahalleye bir Aile Sağlığı Merkezi kazandırdı. İnşaat çalışması devam sağlık merkezlerinin açılışları sırasıyla yapılıyor. Yapımı tamamlanan İncirtepe Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi resmi açılış kurdelesi 13 Aralık Cuma günü saat:13.00’da gerçekleşecek.

 

İncirtepe Aile Sağlığı Merkezi, toplam 2500 m² alandan oluşarak, 900 m² kullanım alanı, 11 doktor odası, engelli polikliniği, 2 acil, odası 3 gebe izleme odası, 2 çocuk izleme odası, 2 aşı odası, 1 emzirme odası, 7 doktor, 7 hemşire ve 3 görevli personel ile Esenyurtlu vatandaşlara  hizmet verecek.

 


Geri Dön