19 / 04 / 2024

Esenyurt'ta Hz. Ali Camii, Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temeli atıldı!

Esenyurt'ta Hz. Ali Camii, Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temeli atıldı!

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hz. Ali Camii-Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temelini attı. Kadıoğlu, “Temelini attığımız proje her ne kadar cami olarak görülse de altı otopark, üste de pazar alanı olacak” dedi...




Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Hz. Ali Camii-Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temelini attı. Kadıoğlu, “Temelini attığımız proje her ne kadar cami olarak görülse de altı otopark, üste de pazar alanı olacak” dedi.


Esenyurt Atatürk Mahallesi’nde yer alan Hz. Ali Camii- Kapalı Pazar ve Otopark projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Törende konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Temelini attığımız camimiz her ne kadar cami olarak görülse de altında otopark onun üstende de pazar alanı yapacağız. Camiyle beraber bölgemizde kuran kursu işlevi de görecek. Bu otopark hem bölge halkımıza hizmet verecek hem de gerektiğinde kurban kesimi alanı da olabilecek. Bu bölgemizde çok önemli bir ihtiyaçtı” dedi.


“Seçime 1 ay kaldı. Niye temel atıyorsunuz?” diyenlere cevap veren Necmi Kadıoğlu, “Bizim de huyumuz bu. Durmak yok yola devam. Seçim geliyor diye mahallenin ihtiyaçlarını görmeyecek miyiz? Bizler son gün bile temel atabiliriz” ifadelerini kullandı. Kadıoğlu, caminin ismini de kendisinin verdiğini dile getirdi.


Konuşmaların ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve beraberindekiler Hz. Ali Camii- Kapalı Pazar ve Otopark projesinin butonuna basarak ilk harcı döktü. Temel atma töreni adak kesimiyle son buldu.



Milliyet


Geri Dön