25 / 04 / 2024

Esenyurt'ta yollar açık!

Esenyurt'ta yollar açık!

Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği; Esenyurt İlçesinin tüm cadde ve sokaklardan gelen şikâyetleri ve gezici tespit ekiplerinin müdahale etmesi gereken bölgeler çözüme kavuşuyor.



Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadelesini önce karları küreyip ardından tuzlama yaparak yolları ulaşıma elverişli hale getiriyor. Belediye ekipleri 9 adet tam donanımlı kış ile müdahale aracı 27 JCB iş makinası ve 1 adet greyder ile 27 teknik, 52 işçi olmak üzere toplamda 79 çalışan ile 7/24 saat esasına göre durmaksızın çalışmaları sürdürüyor. Sorun ve şikâyetlere zamanında müdahale…


Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Yunus Balta’nın verdiği bilgilere göre; şikâyet toplama merkezine gelen şikâyetleri ve tespit ekiplerinin uygun gördüğü yol, cadde ve sokaklarda yapılması gereken çalışmaları müdahale ekiplerine ileterek, iyileştirme ve müdahaleye ara vermeden çözüme kavuşturmaktadır.


İlçede ayrıca kaldırım, meydan ve vatandaşa yaya ulaşımını kolayca sağlayacak çalışmalar Esenyurt Belediyesi Fen İşleri, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sürekli devam ediyor. İlçede, sorun ve sıkıntı yaşanan bölgelere zamanında müdahale edebilmesi için Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği Şikâyet Toplama Hattı: (0212) 689 16 14 olarak 7/24 hizmet vermektedir.


Geri Dön